«Ανθέλληνα, γιουσουφάκι, αν έχεις αρχ@@@@ ψήφισε τις Πρέσπες. Νομίζεις ότι εμείς οι νησιώτες δεν ξέρουμε να περπατάμε στην Αθήνα;”

Κοινοποίηση:
prodotes-vouleftes-symfonia

Περιρρέουσα ατμόσφαιρα και παραπολιτική ψιθυρολογία με καταγγελίες ένθεν κακείθεν, παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, με βουλευτές-πολιτικούς τσαρλατάνους-αργόμισθους, να καταφεύγουν σε συστημικά ΜΜΕ και να αποκαλύπτουν δήθεν ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα κάποιων αγνώστων που τάχα απειλούν και τη…ζωή τους αλλά και το κουφάρι τους.

Μάλιστα υπάρχουν και υπαινικτικές αναφορές ότι  “οι Anonymous Greece υπέκλεψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας και τα κινητά τηλέφωνα των 300 της Βουλής, καλώντας τους πολίτες να εκφράσουν την αντίδρασή τους προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους αποστάτες των ΑΝΕΛ, όπως ο περίφημος Θ. Παπαχριστόπουλος που προτίθενται να υπερψηφίσουν την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια”!


-Ένας από τους βουλευτές που έχει πει ότι θα ψηφίσει ως μειοδότης, την συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης, ήταν και αυτός  δήθεν αποδέκτης της οργής των Ελλήνων.

«Ανθέλληνα, γιουσουφάκι, αν έχεις αρχ@@@@ ψήφισε τις Πρέσπες. Νομίζεις ότι εμείς οι νησιώτες δεν ξέρουμε να περπατάμε στην Αθήνα;» είναι ένα από τα μηνύματα που έχει δεχθεί, ενώ κάποιες άλλες φορές οι απειλές είναι ευθείες: «Νομίζεις ότι θα έχεις συνέχεια αστυνομικούς; Θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα φας κλωτσομπουνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΗΞΟΥΜΕ

  2. 6 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ . ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ . ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Comments are closed.