Ανεβαίνει η Μίλαν, νέο σοκ για Σαμπντόρια

Κοινοποίηση:
mpala-podosfairo

Δεύτερη συνεχής νίκη για τη Μίλαν στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς οι «ροσονέρι» επικράτησαν της Μπολόνια με 3-2 στο «Νταλ Άρα», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προηγήθηκε 2-0 (15΄ πεν. Πιάτεκ, 32΄ Ερνάντεθ) και 3-1 (46΄ Μποναβεντούρα), όμως την πρώτη φορά το αυτογκόλ του Ερνάντεθ στο 50΄ και τη δεύτερη το τέρμα του Σανσόνε στο 84΄ με πέναλτι, δεν άφησαν σε ησυχία τους «ροσονέρι», που πάντως κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη.

Η Μίλαν έφτασε στους 20 βαθμούς, απέχει όμως άλλους 8 από την έκτη θέση, την οποία τώρα κατέχει η Αταλάντα και δίνει έξοδο στην Ευρώπη. Οι «ροσομπλού», από την πλευρά τους, παρέμειναν 12οι με 16 βαθμούς.

Σε άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σαμπντόρια υπέστη νέα ήττα – σοκ χάνοντας στη Γένοβα από την Πάρμα με 0-1 (21΄ Κούτσκα) και το μέλλον της στη Serie A είναι αμφίβολο, αν συνεχίσει έτσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αγαπητέ Στέφανε

    Σήμερα το Βράδυ Πήγα με 3 Φίλους σε Μία Pizzeria για Φαγητό και να Δούμε τον Αγώνα Bologna-Milan.

    Σε Γενικές Γραμμές Ήταν Ένας Καλός Αγώνας, το Δείχνει και το Σκορ Άλλωστε, 2-3. Όμως η Μίλαν Θέλει Πολλή Δουλειά Ακόμη, για να Φθάσει η Απόδοσή της σε ΥΨΗΛΟ Επίπεδο, Όπως Παλαιότερα που για Μερικές Χρονιές Ήταν η Κορυφαία Ομάδα στον Κόσμο.

    Στην Ιταλία Συντηρείται Μία Συζήτηση Αναφορικά με το Ενδεχόμενο να Επανέλθει η Μίλαν στην Ιδιοκτησία της Οικογένειας Μπερλουσκόνι, και να Αναλάβει και Πάλι Πρόεδρος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Εκείνος Βέβαια Αρνείται Αυτό το Ενδεχόμενο, Λέγοντας Ότι προς το παρόν Έχει την Ποδοσφαιρική Ομάδα της Monza και Επιθυμεί να την Δει να Αγωνίζεται Κάποια Στιγμή στη Serie A, Ότι η Μιλαν Έχει Διοίκηση και θα Κάνει Αυτό που Πρέπει Ώστε να Φθάσει να Είναι Ανταγωνιστική Τόσο στην Ιταλία, Όσο και στην Ευρώπη, Αλλά Ποτέ ΔΕΝ Ξέρεις, …

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.