Ανδρέας Μικρούτσικος: Από την “παράσταση” του LIVE γάμου, σε αυτή της κηδείας του άθεου αδερφού του. Για να πληρώσει και το ρεύμα που έκλεψε στο πιο μοναχικό ριάλιτι της ζωής του…

Κοινοποίηση:
gamos-andrea

Όποιος γνωρίζει χρόνια αυτό το ταλαντούχο “πλάσμα” που λέγεται Ανδρέας Μικρούτσικος, μπορεί να εκφράσει και να γράψει άποψη, για το ποιος πραγματικά είναι. Δεν διέφερε σε πολλά από τον μακαρίτη, ως προς την ματαιοδοξία. Ο αδερφός του, ο τεθνεώτας ή τεθνεώς, απλώς βγήκε πιο εξουσιομανής. Πιο διψασμένος για πολιτική εξουσία. Ο Ανδρέας, ήταν διψασμένος για τηλεοπτική εξουσία. Έκανε τα πάντα. Αλλά…

Ο Ανδρέας στα ντουζένια του, τότε που γ@μ@υσε κι έδερνε στην τηλεόραση κι όχι μόνον( γιατί τα νούμερα που έχει κάνει αυτός ο τύπος, μαθηματικός ως προς τις γνώσεις και μάλιστα καλός,μόνον η Ρούλα Κορομηλά τα έκανε) δεν δίστασε να κάνει τη ζωή του ριάλιτυ. Αυτό που υπηρέτησε, αυτό που εξακολουθεί να υπηρετεί ακόμα και σήμερα, ως ένας μοναχικός πρωταγωνιστής του που γνώρισε την απόλυτη μείωση και επαγγελματική συντριβή, χάνοντας εκατομμύρια.

Την Δευτέρα το μεσημέρι, είχε πάλι την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει: Στο “ριάλιτι” της κηδεία του αδερφού του. Απο το γάμο με την Φωτεινή Γεωργαντά σε ζωντανή μετάδοση, στην κηδεία. Ριάλιτι το ένα, μελόδραμα ριάλιτι το άλλο. Στάθηκε επάξια. Πιθανόν τώρα, μετά την εμφάνιση του Προμηθέα, να κερδίσει πάλι κάποιες ακόμα στιγμές τηλεοπτικής επανάκαμψης.

aNDREAS-mikroutsikos

Στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης, θα καταλάβετε και τι σημαίνει αριστερά και τι σημαίνουν στο θέαμα των χρόνων της μεταπολίτευσης, οι γόνοι Μικρούτσικοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. δε μου άρεσε η μουσική κι τα τραγούδια του παράξενοι στοίχοι και νόημα αυτων .

  2. Δυστυχώς κάποιοι ζούν τη ζωή τους με τόση έπαρση λες και είναι αθάνατοι. Περαστικοί είμαστε στην αιωνιότητα και “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”…….

  3. 73 χρόνων πως κάνετε έτσι .. δεν ήρθαμε εδώ να μείνουμε για πάντα .. έχουν φύγει πολύ νεότερη ,

  4. Θα πρεπει να ντρεπεστε οσοι γραφετε ενσντιον του Θανου Μικρουτσικου.
    Περα απο πολιτικες πεποιθησεις ηταν ο τελευταιος μεγαλος συνθετης που θα μπορουσε ακομα να παραξει εργο.
    Ο σκοταδισμος και ο ρατσισμος δεν σας αφηνουν να δειτε ποσο σπιυδαιο εργο αφησε

  5. Εισαι γελοιος ρατσιστης. Εσυ τι εκανες για τα παιδια της πατριδας σου? Ποιος ξερει ποσο χαψιες θα ησουν αν ζουσες σε αλλη εποχη

  6. Κηφήνες όλοι τους βολεμενοι,κι ας τον κοσμακη να … πληρώνει μέχρι και την κηδεία τους……. ξύπνα λαέ…..

  7. Για τους Μικρούτσικους λέγεται ότι ανήκουν στα παιδιά του Πολυτεχνείου. Μέλη του μαοϊκού ΕΚΚΕ, μπήκαν στο Πολυτεχνείου μαζί με τον φίλο τους Εβραίο Βίκτωρα Αρντίττι του ΚΚΕεσ.
    Όταν διορίσθηκε υπουργός πολιτισμού το 1993 χρηματοδότησε με δημόσιο χρήμα τον σκηνοθέτη πλέον Αρντίττι και την Μάγια Λυμπεροπούλου για να στήσουν θέατρο στην Πάτρα.
    Ο Ανδρέας είχε πρώτη σύζυγο την τργουδίστρια Μαρία Δημητριάδου, φανατική κομμουνίστρια μέχρι τέλους, με την οποία απέκτησε ένα γυιό.

    1. ΟΙ παλιοι θα θυμουνται τα 2 αδερφια νεαροι τοτε με χακι αμπεχωνο ντε και καλα επαναστατες να πουλανε ”ριζοσπαστη” στον υπογειο της Ομονοιας
      ο θανος εγλυφε εκει που εφτυνε (μελινα) και μολις ανελαβε το ιδιο υπουργειο εκανε πρωταπριλιατικο αστειο πως ντε και καλα βρεθηκε ο ταφος του σωκρατη με τον σκελετο του μεσα,το μπολσεβικικο σκουπιδι !
      Τωρα να δουμε ποσα γελια θα κανει ο αδερφος του για τον δικο του ταφο !

  8. Οι Έλληνες σέβονταν…
    Ενώ τα γενιτσαροκομμούνια πέταγαν στις πηγάδες τα γυναικόπαιδα των Ελλήνων για να πάρουν αντιστασιακή σύνταξι.

  9. ποτε δεν τον ακουσα (δεν μου αρεσε)…οταν αρωστησα εγω με πεταξαν σε ενα δημοσιο νοσοκομειο ενω ο κυριος αυτος πηγε σε μεγαλο νοσοκομειο ιδιωτικο….εγω υπηρετησα την πατριδα μου 26 μηνες και εχασα 26 μηνιατικα απο την δουλεια μου ενω αυτος ο κυριος δεν υπηρετησε φανταρος.. οταν πεθανω θα πληρωσω εγω την κηδεια μου ενω αυτον του τη κανουν τζαμπα…αμα ψοφισω εγω δεν θα με συληπηθουν οι 300 κηφηνες,ενω αυτον τον συληπουνται (του κ@λου τα εννιαμερα και κροκοδειλισια δακρυα)….θεος σχωρεστον

    1. Κανείς δεν δικαιώνεται μετά θάνατο. Κυκλοφόρησε με όλα τα κόμματα εξουσίας και δηθεν διαμαρτυρόμενος κατάληξε στη κοιτίδα του το ΚΚΕ. Παρά το ότι οι Ελληνες τον ανάδειξαν ως μουσικό (τίποτα άλλο) ήταν κακιασμένος ανθέλληνας και απέδειξε την κακία του προς τους Ελληνες, όπου δωρίζει χρήματα σε αλλοεθνείς δήθεν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, λες και κατατρεγμένα Ελληνόπουλα δεν υπάρχουν. Ανθέλληνας του κερατά.

      1. Σκατά από σκατά για σκατά. Άξιος εκπρόσωπος του πολιτισμού της χέστρας. Ο δε αδελφός, τρεις χειρότερος!!!

  10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΜΑ…ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!….

  11. ΑΗΔΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ…ΣΙΧΑΘΗΚΑ…ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ…

  12. Από τον καιρό που οι πρόγονοι σου άμανε ήταν στα βάθη στης Ασίας.

    1. Οι Έλληνες σέβονται όσους τους σέβονταν όσο ήταν εν ζωή…

Comments are closed.