Ανατροπή φορτηγού που μετέφερε λαθρομετανάστες στην Κορνοφωλιά Σουφλίου

Κοινοποίηση:
720_679128_5ac97429f9-85384b355531f270

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στην Κορνοφωλιά του Δήμου Σουφλίου, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός, ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο μετέφερε 13 λαθρομετανάστες που ταξίδευαν παράτυπα, με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες στο όχημα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, χωρίς -βάση των πρώτων στοιχείων- να απειλείται η ζωή τους.

Οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του/των διακινητών.

Με πληροφορίες: ΑΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ερχονται λυσσασμένοι μωαμεθανοι πολεμιστες να προστεθούν στον στρατό που θα χτυπήσει από μέσα όταν θα επιτεθεί στην Ελλάδα ο ερντογαν , αντί να τους θερίζουν με με μια σφαίρα στο κεφάλι , τους τρέχουν και στα νοσοκομεία οι μαλακοραγιαδες.

  2. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ…..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΥΝ ΙΣΛΑΜΟΓΡΕΚΙΑ…………..

  3. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ…..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΔΑ ΝΥΝ ΙΣΛΑΜΟΓΡΕΚΙΑ…………..

Comments are closed.