Ανατροπή με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο -Τι αναφέρει το πόρισμα του εμπειρογνώμονα

Κοινοποίηση:
foititis-kalimnos708

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο το 2017, με την οικογένειά του να ζητάει να ανοίξει ξανά η υπόθεση, αφού υπάρχουν νέα στοιχεία.

Το Star αποκάλυψε ότι η οικογένεια του αδικοχαμένου Νικόλα έχει στα χέρια της το ολοκληρωμένο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που δείχνει ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο. Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο, αφού όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί. Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου δεν έχει σταματήσει να ερευνά την υπόθεση από τον Νοέμβριο του 2017. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του φοιτητή εντοπίστηκε πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή του, σε μια δυσπρόσιτη περιοχή.

Στον Άρειο Πάγο για να ανοίξει η υπόθεση

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με αίτημα να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ

Comments are closed.