Ανατροπή για τον Κέβιν Σπέισι. Όλα ήταν μια βρώμικη σκευωρία! Θα επιστρέψει το «House of Cards»;

Κοινοποίηση:
d77f97a3-2c65-4cdd-b610-7e55ab31b0bd-large16x9_1280x720_71106P00FEVED
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα που αθωώνουν τον πρωταγωνιστή του «House of Cards»

Πριν από δύο χρόνια, όταν το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Χόλιγουντ ήταν στο αποκορύφωμα του, με αφορμή τις αποκαλύψεις εις βάρος του παραγωγού, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, o Άνθονι Ράπ, πρωταγωνιστής στο «Rent» αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από τον Κέβιν Σπέισι.

Πιο αναλυτικά, ο 46χρονος ηθοποιός κατήγγειλε πως το 1986, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων, είχε γνωρίσει τον Σπέισι, ενώ δούλευαν και οι δύο σε παραστάσεις του Broadway. Ο 26χρονος τότε, Σπέισι κάλεσε τον νεαρό σπίτι του, για ένα πάρτι. Στο τέλος της βραδιάς, τον πήρε στα χέρια του, τον πήγε στο κρεβάτι του και έπεσε από πάνω του. «Για χρόνια δεν είχα πει κουβέντα για την εμπειρία μου. Και δεν ξαναμίλησα στον Σπέισι», ώσπου ο τελευταίος άρχισε να γίνεται γνωστός, σταρ μεγάλων παραγωγών και ο εκνευρισμός του Άνθονι Ράπ έφτασε σε σημείο που δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι είχε μείνει ατιμώρητος.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν υπάρξει περισσότεροι από 30 άνδρες που έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρωταγωνιστή της σειράς «House of Cards». Μάλιστα, ένας νεαρός άνδρας που έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στον γνωστό ηθοποιό και η ταυτότητα του παραμένει άγνωστη, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες από το περιστατικό, στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τα όσα έγιναν στο μπαρ του Nantucket της Μασαχουσέτης, το 2016.

Ωστόσο, τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο φαίνεται να αποδυναμώνουν τους ισχυρισμούς του κατήγορου ότι ο Κέβιν Σπέισι του επιτέθηκε παρά τη θέλησή του. Οι διάλογοι του θύματος με την κοπέλα του, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του ηθοποιού, δίνουν την εντύπωση ότι το φλερτ ανάμεσα στον κατηγορούμενο και τον τότε 18χρονο ήταν συναινετικό.

Πιο αναλυτικά, στα μηνύματα, ο νεαρός γράφει: «Με περιτριγυρίζει στο μπαρ, ζήτησε το τηλέφωνό μου και μού ζήτησε να βγούμε». Ο νεαρός στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός «έχει πιάσει το πόδι του» και «έπιασε το γεννητικό του όργανο οκτώ φορές», καθώς και «τράβηξε το φερμουάρ» και «έβγαλε το παντελόνι του». Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει: «Όχι, είμαι σοβαρός. Ενα δευτερόλεπτο. Καλώ τη μαμά μου. Σοβαρολογώ. Είμαι πολύ σοβαρός. Ορκίζομαι σε όλους. Δεν είμαι ζαλισμένος. Είμαι μεθυσμένος, αλλά δεν είμαι ζαλισμένος».

Τέλος, οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού υποστηρίζουν ότι τα κείμενα φαίνεται να ξεκινούν στο μέσο της συζήτησης και ότι δεν λένε την πλήρη ιστορία. Γι’ αυτό ζήτησαν από το δικαστήριο να γίνει έρευνα, ώστε να δημοσιευτούν όλοι οι διάλογοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: