Ανατροπή! Επιστρέφουν στο πρόγραμμα του ANT1

Κοινοποίηση:
ant1

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επιθυμώντας να μην… χάσουν τα κεκτημένα τους. Όπως μάλιστα φαίνεται στο σχεδιασμό αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι δύο παρουσιαστές που ανήκουν στο δυναμικό του και προς το παρόν είναι… παροπλισμένοι.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Λιάγκας δεν είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τουλάχιστον για την πρώτη περίοδο της τηλεοπτικής σεζόν, ενώ τα στελέχη του σταθμού έχουν κάνει επαφές με τον Άρνι για να επιστρέψει από τον Φεβρουάριο του 2019. Ωστόσο η κίνηση των άλλων τηλεοπτικών σταθμών, όπως του ALPHA με την Ελεονώρα Μελέτη να βγάλει late night εκπομπή φαίνεται ότι δραστηριοποιεί το μηχανισμό του Αμαρουσίου για να μην αφήσουν τη «μάχη» στη ζώνη, αλλά να χρησιμοποιήσουν τους… παροπλισμένους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έχει γίνει ήδη συνάντηση με τον Αρναούτογλου και τις επόμενες ημέρες θα γίνει και με τον Λιάγκα ενώ παράλληλα προσπαθούν να «κόψουν» από αλλού ώστε μέσα στον Οκτώβριο να βγουν ξανά δύο late night talk show με παρουσιαστές τους προαναφερόμενους. Βέβαια ενδιαφέρον θα είχε αν οι δύο παρουσιαστές βρίσκονταν… πλάι πλάι, παρουσιάζοντας μαζί κάποιο talk show αλλά μάλλον η συνεργασία αυτή προς το παρόν είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο σταθμό του Αμαρουσίου έχουν αρχίζει και… ξεσκονίζουν τα σκηνικά των δύο talk shows ώστε να είναι έτοιμα να στηθούν αν και εφόσον εγκριθεί το κόστος παραγωγής. Έτσι λοιπόν Αρναούτογλου και Λιάγκας είναι ξανά στο προσκήνιο των συζητήσεων με τα στελέχη του σταθμού και αν όλα εξελιχθούν… νορμάλ τότε εκτός από τον Αντώνη Κανάκη και τη θεσσαλονικιώτικη παρέα σε «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» η late night ζώνη του σταθμού θα παραμένει ενεργή όλες τις μέρες της βδομάδας…!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: