Ανατριχιαστικό! “Η Χίος θα “καεί”, το ίδιο και η Λέσβος…”: Προφητεία σοκ!

Κοινοποίηση:
f7ccf4_profiteia

Μια προφητεία μιλάει για την Χίο και τη Λέσβο και σοκάρει! Διαβάστε αναλυτικά…

Προσευχές και ικεσίες αναπέμπονται από τον Ουρανό και την γη για γλυτώσουμε την οργή του αγίου Θεού για την αμαρτία και την διαστροφή που κατέκλυσε την πατρίδα. Με την ευκαιρία διαβάστε:

Ο Θεός έστειλε το μήνυμα του σε δυο Αγιοτόκα Νησιά μας την Χίο και την Λέσβο και στα απέναντι Μικρασιατικά παράλια που έχει ανάψει τις μηχανές του ο δράκοντας της στρατιωτικής τουρκικής μηχανής .

προφητεία για Αιγαίο

Αν δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει μετάνοια και προσευχή ας φροντίσουμε να μάθουμε για να γλυτώσουμε τα χειρότερα, όπως περιγράφονται στο όραμα της ηλικιωμένης από την Κέρκυρα που έγινε γνωστό από τον Αύγουστο του 2012 και στοχοποίησε με τα λεγόμενα του τον συγκεκριμένο χώρο μεταξύ Χίου και Λέσβου.

Το θηρίο του αιγαίου πιθανώς να είναι κρυμμένο σε κάποιο ενεργό υποθαλάσσιο ηφαίστειο του αρχιπέλαγους μας που μπορεί να ξυπνήσει-ενεργοποιηθεί με τέτοιου μεγάλου μεγέθους σεισμούς.

Ας τα αντιμετωπίσουμε όλα με πίστη και ψυχραιμία και συντεταγμένα με συναίσθηση μετάνοιας και βοήθειας στους δυσκολεμένους συμπολίτες μας – πληγέντες ας ελπίσουμε ότι ο Άγιος Θεός εξ αιτίας των Αγιομαρτυρικών αιμάτων των προγόνων μας θα δείξει έλεος σε εμάς τους αμαρτωλούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: