Ανατριχιαστική παρέμβαση του Στρατηγού Ζιαζιά για την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο

Κοινοποίηση:
1

Με μια ανάρτηση που βρίθει μηνυμάτων με πολλαπλούς αποδέκτες ο Στρατηγός Ζιαζιάς αναφέρθηκε στην θλιβερή επέτειο των 44 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. 

«Οι τάφοι των ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ προσμένουν τη μυρωμένη αύρα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΕΡΑ……………….και όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι εάν ομονοήσουμε και θέσουμε ως υπέρτατο καθήκον μας την υπηρεσία της Ελλάδος και του Ελληνισμού , δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν εχθρό !!!!!!!!!» έγραψε μεταξύ άλλων ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ.

Διαβάστε την ανάρτησή του Στρατηγού Ζιαζιά: 

«Νησί πικρό, νησί γλυκό, νησί τυραννισμένο, κάνω τον πόνο σου να πω και προσκυνώ και μένω»
Γ. Ρίτσος
Συμπληρώνονται, σήμερα, 44 χρόνια από την αποφράδα 20η Ιουλίου 1974 και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Οι Τούρκοι εισέβαλαν παράνομα, σκότωσαν, βίασαν, λεηλάτησαν, εκτόπισαν και συνεχίζουν να κατέχουν με τη βία το 36% της μαρτυρικής Μεγαλονήσου . Δυστυχώς για άλλη μια φορά , «η ΔΙΧΟΝΟΙΑ που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή » έδωσε το σκήπτρο της διχόνοιας και της Εθνικής μιζέριας στον λαό μας , με τα γνωστά επακόλουθα της Κυπριακής τραγωδίας. Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν , εκατοντάδες αγνοούνται ακόμη και διακόσιες χιλιάδες εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους .
Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων του μαύρου Καλοκαιριού του 74 , κατά την περίοδο του επικού αγώνα ,για απόκρουση της τουρκικής εισβολής , γράφτηκαν άγνωστες ως επί το πλείστον η ηθελημένα » ξεχασμένες » ,σελίδες άφθαστου ηρωισμού ,δόξης και μεγαλείου της ελληνικής ψυχής , εφάμιλλες των ηρώων του 21,του Μακεδονικού Αγώνα, των Βαλκανικών Πολέμων, του Έπους το 40 ,του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα , από τους υπερασπιστες του Νησιου ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ . Σε έναν αγώνα άνισο και » και εκ των έσω και εκ των έξω των τοίχων » προδομένο .
Τιμή και δόξα σε όσους ΕΠΕΣΑΝ στα ιερά χώματα της Κύπρου για τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού και έσωσαν την αξιοπρέπεια του Έθνους.
Τιμή και δόξα σε όσους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ πολέμησαν ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . Μια μέρα είναι βέβαιο ότι τα ονόματα τους θα είναι γραμμένα στα βιβλία της Εθνικής μας Ιστορίας μαζί με το όνομα του Καραΐσκάκη , του Παύλου Μελά , του Αυξεντίου , του Παπαμελετιου και όλων των επωνύμων και ανώνυμων Ηρώων του Έθνους .
Αυτούς τους ΗΡΩΕΣ ,ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΖΩΗ , Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΠΡΩΤΥΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΤΗΣ………
Οι τάφοι των ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ προσμένουν τη μυρωμένη αύρα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΕΡΑ……………….και όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι εάν ομονοήσουμε και θέσουμε ως υπέρτατο καθήκον μας την υπηρεσία της Ελλάδος και του Ελληνισμού , δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν εχθρό !!!!!!!!!Δείτε την ανάρτηση του Στρατηγού Ζιαζιά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: