Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο δολοφονίας των δύο μικρών κοριτσιών από τον serial killer της Κύπρου

Κοινοποίηση:
nikos_metaxas_serial_killer_kipros_tromaktiko

“Και τα δύο μικρά παιδιά, τα κορίτσια, τα έπνιξα με τα ίδια μου τα χέρια. Μετά, την 6χρονη Σιένα την έβαλα σε βαλίτσα και την πέταξα στη λίμνη Ξυλιατού, ενώ την 8χρονη Έλενα την τύλιξα σε ένα σεντόνι, την έδεσα σε ένα τσιμεντομλόκ και τη βύθισα στα νερά της Κόκκινης Λίμνης”, είναι ένα εφιαλτικό απόσπασμα της ομολογίας του 35χρονου ίλαρχου Νίκου Μεταξά που έγραψε ο ίδιος στο κελί του και την οποία αποκαλύπτει η Realnews.

Ο “Ορέστης”, σε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση, αφού είχε ζητήσει να μπει μόνος στο κελί του και να γράψει την ομολογία του, περιγράφει με τον πλέον ψυχρό τρόπο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπνιξε τα δύο αθώα μικρά θύματά του και στη συνέχεια εξαφάνισε τις σορούς τους.

Να σημειωθεί ότι η 8χρονη Έλενα – Ναταλία Μπουνέα ήταν κόρη της της 36χρονης Ρουμάνας Λίβια που σκότωσε ο δράστης, ενώ η 6χρονη Σιέρα ήταν κόρη της Μαρί Ρόουζ. Οι έρευνες της Αστυνομίας στην Κύπρο, όσον αφορά την εξακρίβωση και άλλων φόνων από τον δράστη, οδεύουν προς το τέλος τους, καθώς οι Αρχές έχουν πλέον σχεδόν πειστεί ότι δεν έχουν διαπραχθεί άλλες δολοφονίες.

“Επτά σκότωσα, δεν σκότωσα άλλες, και σας προκαλώ να βρείτε στοιχεία για άλλο θύμα. Δεν θα ανακαλύψετε τίποτα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος φόνος. Δεν διέπραξα άλλους, κατάφερα να το ελέγξω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μεταξάς στους ανακριτές του.

“Γνωρίζω τι με περιμένει! Τι επτά, τι οκτώ, τι 17 φορές ισόβια, αφού ξέρω τι με περιμένει”, είπε σε κάποιο άλλο σημείο ο δράστης, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας να ζητούν τη Δευτέρα ή την Τρίτη ένα ακόμη, το πέμπτο, διάταγμα κράτησης, ώστε να συμπληρωθούν οι ανακρίσεις και να ετοιμαστεί το κατηγορητήριο. Βεβαίως, αυτό θα γίνει ανεξάρτητα από το αν βρεθούν τελικά οι δύο σοροί που αναζητούνται, της 29χρονης Μαρικάρ και της 6χρονης Σιέρα.

Στο μεταξύ ένα νέο δικαστικό ένταλμα εκδόθηκε εναντίον του, μετά την καταγγελία 22χρονης Φιλιππινέζας ότι κατά το 2017, και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο ίλαρχος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, λέγοντας πως “εδώ παραδέχτηκα τόσους φόνους, δεν θα παραδεχόμουν τον βιασμό; Όχι, δεν τη βίασα, δεν το έκανα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: