Αναστενάζουν οι σουμιέδες: Κρυφοί εραστές πασίγνωστη τραγουδίστρια και νεαρός αοιδός, πώς τους τσάκωσαν

Κοινοποίηση:
sex

Πώς τσάκωσαν γνωστή τραγουδίστρια και νεαρό τραγουδιστή;

«Αναστενάζουν» οι σουμιέδες στην κρεβατοκάμαρα κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Η ερωτική χημεία της με νεαρό τραγουδιστή είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ελέγξουν το πάθος που βγαίνει από μέσα τους και να… σπάνε τα κρεβάτια στα κρυφά ραντεβού τους!

Οσο για τον λόγο που συναντιούνται μυστικά; Η σχέση τους είναι παράνομη. Εκείνη μπορεί να δηλώνει ελεύθερη εδώ και αρκετό καιρό, όμως εκείνος και δεσμευμένος είναι και να ντυθεί γαμπρός ετοιμάζεται!

Η γνωριμία της ντίβας του ελληνικού πενταγράμμου και του γοητευτικού καλλιτέχνη, ο οποίος μετράει επίσης αρκετά σουξέ, άρχισε με αφορμή μια συνεργασία τους. Ηταν μάλιστα τόσο επιτυχημένη, που έκαναν κατόπιν και κάποιες συναυλίες παρέα. Κάπου εκεί, σε μια στάση τους για δουλειά μακριά από την Αθήνα, η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο. Από εκεί που ήταν πολύ ζεστή μεν, φιλική δε, εξελίχτηκε σε… σεξουαλικό δυναμίτη! Οπως μας μετέφερε καλά πληροφορημένη πηγή, το δωμάτιο της τραγουδίστριας στο ξενοδοχείο όπου έμειναν οι δυο τους θύμιζε… βομβαρδισμένο τοπίο έπειτα από το φλογερό βράδυ που πέρασαν παρέα!

Επειδή όμως η παρανομία στον έρωτα είναι πολλές φορές από γλυκιά έως εθιστική, οι δύο καλλιτέχνες δεν περιορίστηκαν στο one night stand. Απεναντίας, αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας κρυφής σχέσης, χωρίς δεσμεύσεις από καμία πλευρά. Πρώτη, όπως μάθαμε, ξεκαθάρισε τη θέση της η τραγουδίστρια, λέγοντας στον νεότερο εραστή της πως θέλει να περνούν καλά όποτε βρίσκουν την ευκαιρία, τονίζοντάς του ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαρρεύσει το μυστικό τους σε τρίτους.

Μαζί της συμφώνησε φυσικά και ο συνάδελφός της, ο οποίος έχει έναν παραπάνω λόγο να μη θέλει να μαθευτεί η… κουτσουκέλα του: τη σύντροφό του, στην οποία έχει κάνει πρόταση γάμου! Ενώ εκείνη λοιπόν κοιτάζει ολημερίς καταλόγους με νυφικά για να διαλέξει αυτό που θα φορέσει στον γάμο τους, εκείνος σκίζει τα ρούχα της παράνομης ερωμένης του κάθε φορά που συναντιούνται για να… βγάλουν τα μάτια τους. Βεβαίως, είναι πολύ προσεκτικοί, γι” αυτό τα ραντεβού τους προγραμματίζονται συνήθως στο σπίτι της καλλιτέχνιδας ή σε κάποια ξενοδοχεία. Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους τα περνούν… ζάχαρη κι αυτό βγαίνει και στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media. Λάμπουν! Ειδικά η σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής δείχνει πιο νέα και φρέσκια από ποτέ. Ποια μπότοξ και ποιοι πλαστικοί χειρουργοί; Το καλό σεξ είναι αυτό που ξανανιώνει τελικά!

Το μόνο μελανό σημείο στην ιστορία των δυο f@@# buddies είναι ότι έχουν γύρω τους ανθρώπους που και παρατηρούν πρόσωπα και καταστάσεις και «κελαηδούν»! Κοινώς, θέλει η… Σουλτάνα να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: