Αναστάτωση στο κέντρο της Λαμίας – Τραυμάτισαν με μαχαίρι άνδρα στο κεφάλι

Κοινοποίηση:
2570555

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 8.00 την Κυριακή στο κέντρο της Λαμίας σε ταχυφαγείο που βρίσκεται επί της της οδού Ρήγα Φεραίου. Δύο άτομα (ηλικίας περίπου 30 ετών) τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν, συνεπλάκησαν με άλλα δύο άτομα την ώρα που οι τελευταίοι (33 και 30 ετών) ήταν εντός του ταχυφαγείου και έτρωγαν χωρίς να δώσουν κάποια αφορμή.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και αφού σύμφωνα με πληροφορίες το δίδυμο που προκάλεσε το επεισόδιο ζήτησε τον λόγο από την άλλη παρέα που έτρωγε γιατί γελούσαν, η τετράδα πιάστηκε στα χέρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές που δημιουργήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και του ξύλου που έπεφτε, ο ένας εκ των δύο -από το δίδυμο που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το οποίο ελέγχεται αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών η αλκοόλ- έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά τον 33χρονο της άλλης παρέας.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και άμεσα έφτασαν το ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία η οποία συνέλαβε τα δύο άτομα που προκάλεσαν το επεισόδιο.

Ο 33χρονος που μαχαιρώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Πηγή: Lamianow

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: