Αναστάτωση σε στρατόπεδο της Θήβας – Λιποθύμησαν φαντάροι!

Κοινοποίηση:
FANTAROI

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, μαζικών λιποθυμιών σε στρατόπεδο της Θήβας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία ο διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού φέρεται να διέταξε εκατοντάδες φαντάρους να κάνουν πρόβα παρέλασης επί τρεις ώρες, εν όψει της τελετής Ορκωμοσίας. Σύμφωνα με τους καταγγέλοντες μάλιστα οι πρόβες διεξήχθησαν από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, υπό συνθήκες καύσωνα με αποτέλεσμα 15 φαντάροι να λιποθυμήσουν.

Οι φαντάροι δεν είχαν ούτε νερό

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Σπάρτακος», μόλις τελείωσε η πρόβα, οι φαντάροι που έσπευσαν να προμηθευτούν νερό, βρήκαν το ΚΨΜ (Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας) κλειστό.

Πληροφοριακά το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρας στις 19 Ιουλίου, ημερομηνία που το θερμόμετρο χτύπησε… κόκκινο σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) για το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. μαζική λιποθυμία 15 ατόμων, νεαρών σε ηλικία, άρα κατά τεκμήριο με καλή κατάσταση υγείας. λίγο υπερβολικό δεν είναι;

  2. Απο οτι ξερω απο την θητεια μου στην Θηβα στο στρατοπεδο εχει κατι πραγματακια που τα λενε βρυσες.Δηλαδη πρεπει να ειναι απαραιτητα εμφιαλωμενο απο το ΚΨΜ?
    Μα τοση ευαισθησια ? Σε παιδικο σταθμο νομιζουν οτι βρισκονται?

  3. Άλλο η αφυδάτωση και άλλο η άσκηση αυτό που έκαναν είναι βλακεία.΄Εκανα στρατό Κύπρο και μας είχαν με φουλ ζέστη στις ασκήσεις για αρκετές ώρες όμως διαθέταμε πάντα νερό και μας το τόνιζαν να είμαστε εφοδιασμένοι.Στην πρώτη μου βολή εκεί στο δέυτερο μέρος αφυδατώθηκα στα όρια της λυποθυμίας πήγα για νερό και μόνο έτσι συνήλθα.Οπότε κάποιοι μην λέτε κουταμάρες και οι γερμανοί στο σταλιγκραντ απο τις προμήθειες έχασαν μια απο τις σημαντικότερες μάχες του β π.π.

    1. Πες τα φίλος γιατί μερικοί στρατόκακόκαυλοι δεν λένε να καταλάβουν ότι το κεφάλαιο του στρατού είναι ο ανθρώπινος παράγωντας αμα δε ζεί ποιός θα κινήσει τα μέσα και ποιός θα χειριστεί τα όπλα ;

      Άλλο να τους έχουν σε φόρμα και άλλο να τους πεθάνουν εν καιρώ ειρήνης.

      Και κάτι ακόμα, μάθετε τους όλα τα όπλα όχι μόνο το G3 να αγαπήσουν τον στρατό ρε ανώμαλοι τα παιδιά που τους ξεσκίζετε στις αγγαρίες και τις πρόβες παραλάσεων ! Εκπαίδευση σε όλα τα όπλα να δείτε μετά πόσο θα γουστάρουν τα παιδιά και παρέλαση να κάνουν και όλα. Αλλά που…. η στρατοκαυλίαση στα γαμάει όλα.

  4. Κρέμες έχουν γίνει τα ”καημένα” τα φανταράκια, κάτω να τους αφήσουν χωρίς νερό μέχρι να συνέλθουν, ο στρατός δεν είναι κολέγιο.

  5. Γνωστά αυτά αφού εμείς πεθαίνουμε τους στρατευσίμους μας πριν τους πεθάνει ο οχτρός, η μαλακία δεν νικιέται όμως χαιβάνια.

  6. Aπαγορευεται η εντονη σωματικη δραστηριοτητα και με βαρυ ρουχισμο τις ωρες του καυσωνα. Ενας γιατρος ή εστω ενας ψευτογιατρας της σσας δεν βρεθηκε να σας το πει ρε αμορφωτα καραβάνια;

  7. Γιατι δεν πας εσυ μπροστα ρε καραβανα και βαζεις αλλους; Αλλωστε γι’ αυτο δεν πληρωνεσαι απ’ το Δημοσιο (δηλαδη απο τους στρατιωτες / ενστολους πολιτες) ή κανω λαθος;

  8. Τα καημένα τα φανταρακια!!!
    Άμα θα γίνει πόλεμος να πάνε στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να διαμαρτυρηθούν γιατί έχει ζέστη η κρύο η γιατί πέφτουν σφαίρες.

    1. Αμα γίνει πόλεμος και δεν τους δώσουν νερό πάλι θα καταρρεύσουν, τί νομίζεις; έχεις ακούσει περί Μέριμνας Στρατού; Το στρατιώτη σου θα τον σεβαστείς βλάκα και στην ειρήνη και στον πόλεμο αν θές να κερδίσει αλλιώς να πάς να πολεμήσεις εσύ μπουχέσα

Comments are closed.