Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον ειδικό φρουρό με το όπλο στην ΑΣΟΕΕ: “Εισήχθη με…”

Κοινοποίηση:
asoee-oplo

Σε ανακοίνωσή του, ο αρχηγείο διευκρινίζει ότι ο ειδικός φρουρός μπήκε στην Αστυνομία με διαδικασίες ΑΣΕΠ
Με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια και με διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ εισήλθε στην Ελληνική Αστυνομία ο ειδικός φρουρός που προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όταν δέχθηκε επίθεση, αναφέρει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Σχετικά με το περιστατικό επίθεσης σε βάρος ειδικού φρουρού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευκρινιστικά σε ερωτήματα που τέθηκαν ανακοινώνεται ότι:

Ο προαναφερόμενος εισήχθη στην Ελληνική Αστυνομία με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια -συμμετοχή Α.Σ.Ε.Π.- στο πλαίσιο διαγωνισμού που προκηρύχτηκε τον Αύγουστο του 2019 και αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού προέβλεπε, μεταξύ άλλων, μοριοδότηση των υποψήφιων που είχαν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως έφεδροι Αξιωματικοί, σε ειδικές δυνάμεις, στην Προεδρική Φρουρά, ως Ε.Π.Υ. ή ως ΕΠ.ΟΠ. στις ένοπλες δυνάμεις ή κατείχαν πτυχίο δημόσιου Ι.Ε.Κ. ειδικότητας «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών» ή «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ρε το ΑΣΕΠ είναι το πρόβλημα; η που μαζευουν τον κάθε βλακα και τον κανουν να νομιζει ότι γαμει και δερνει επειδή φερει οπλο και στολη; αυτος ο βλακας τι δουλεια ειχε εκει μονος του με το οπλο του ενώ ηταν εκτος υπηρεσίας,πηγε να πουλησει μαγκια,κανονικα τωρα η καννη του οπλου του επρεπε να του εξυνε τον προστατη!!!

Comments are closed.