Αναδρομικά ενστόλων: «Πολύς ντόρος για το τίποτα» – Απογοήτευση στους στρατιωτικούς με το τελικό πόσο που θα πάρουν μετά τις κρατήσεις (εικόνα)

Κοινοποίηση:
1

Δεν ξέρουν αν πρέπει να χαρούν ή να στεναχωρηθούν οι δικαιούχοι εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους “κόπηκε το γέλιο” όταν είδαν το τελικό ποσό των κρατήσεων που θα υποστούν τα αναδρομικά που θα μπουν στις 13 Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς τους.

Ήδη από χθες τα Γενικά Επιτελεία ξεκίνησαν την ανάρτηση των σχετικών υπολογιστικών φύλλων στις σχετικές τους εφαρμογές, με πρώτη την Πολεμική Αεροπορία και στην συνέχεια το Στρατό Ξηράς. Μάλιστα, τόσο μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του προσωπικού που η σχετική εφαρμογή μισθοδοσίας του ΓΕΑ “έπεσε” και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από το αρμόδιο προσωπικό του Επιτελείου για να λειτουργήσει εκ νέου το σύστημα.

Όμως, όταν τα στελέχη των ΕΔ κατάφεραν να δουν τα ποσά που θα τους αποδοθούν σίγουρα το συναίσθημα που τους κατέκλυσε ήταν αυτό της χαρμολύπης, καθώς διαπίστωσαν ότι τα οφειλόμενα ποσά των αναδρομικών είναι αρκετά “κουτσουρεμένα”.

Στα χέρια μας βρέθηκε το σχετικό αναλυτικό φύλλο μισθοδοσίας ενός Ανθυπασπιστή του Στρατού Ξηράς, στο οποίο οι συνολικές κρατήσεις, σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς αγγίζουν το 34,9% του συνολικού εφάπαξ ποσού!

Χαρακτηριστικά, ο συγκεκριμένος Ανθυπασπιστής σύμφωνα με το φύλλο μισθοδοσίας του, δικαιούται το ποσό των 4.229,15 ευρώ. Όμως από αυτά θα μπουν στο λογαριασμό του μόνο 2.750,79 ευρώ.

Οι κρατήσεις που θα έχει είναι συνολικά 1.478,36 ευρώ, καθώς πέρα από τον φόρο εισοδήματος 20% του επιβάλλεται περαιτέρω κρατήσεις στο ποσό εξαιτίας της Νοσοκομειακής περίθαλψης, της εισφοράς αλληλεγγύης και άλλων ειδικών εισφορών και κρατήσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. και πολλά είναι , το 90% των στρατιωτικών τζάμπα πληρώνετε

  2. Γιατί τα λες αυτά ; Δε βλέπεις πως στη χώρα μας δε μπαίνει ούτε κουνούπι ? Μη κοιτάς που αφήνουν μερικούς να μπούνε περπατώντας, κολυμπώντας, οδηγώντας η πετώντας, με οικογένειες η χωρίς, με διάφορα μπαγκάζια έως και με όπλα. Όλοι είναι σοβαροί οικογενειάρχες και το κάνουν για ξεκάρφωμα, όλα είναι υπό έλεγχο άλλωστε και πλέον στην Ελλάδα μπορούμε να κοιμόμαστε με ανοιχτές τις πόρτες !

  3. ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΔΑΦΟΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ??ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΜΑΧΗΤΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΒΟΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΡΑΓΓΑ??ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΠΩς ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΞΩ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ

    1. ηρεμησε…πιες ενα κρασακι..θα παθεις τιποτα.

      1. Γιατι ψεματα λεει η μηπως δεν ειναι αληθεια αυτα που λεει???δοκτορ κοπρητες του κερατα μ ε ελαχηστες εξαιρεσοις ειναι

  4. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΒΛΟΙΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΙΤΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ενα με τους πολιτικους ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΟΙΣ ΦΡΑΓΓΑ ΚΑλες συνταξοις ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑς ΟΛΟΚΛΗΡΟς ΛΑΟς ΚΙΝΔΥΝΕΥΗ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΕς που βλεπουμε ολα αυτα.

Comments are closed.