Ανήκουστο: Άνδρας αφήνει όλη του την περιουσία σε πλαστικές κούκλες του σ3ξ!

Κοινοποίηση:
koukles-tou-sex-500-800x530

Την περίεργη σχέση που έχει ένας άνδρας με τις προσωπικές του κούκλες του σεξ εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα ενώ μίλησε και για τα σχέδια που έχει για το μέλλον τους.

Μεγάλη πρέπει να είναι η αγάπη ενός άνδρα ονόματι Κρις στις τρεις κούκλες του σεξπου έχει στη συλλογή του.

Τόσο μεγάλη που όπως δήλωσε ο ίδιος θα τους αφήσει όλη του την περιουσία μόλις πεθάνει.

Κατά την εμφάνισή του ένα ντοκιμαντέρ του Channel 5 του Ηνωμένου Βασιλείου με τίτλο «The Sex Business: Me and My Sex Doll», ο Κρις, είπε ότι ενώ όλα τα χρήματά του θα πάνε στις κούκλες όταν πεθάνει, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τις θάψουν μαζί του.

«Δεν θα μπορούσαν να θαφτούν μαζί μου, θα ήταν σαν να θάβεις την αδερφή σου μαζί σου, θα ήταν σαν να τις σκότωνα», δήλωσε σύμφωνα με τη Metro.

Περιγράφοντας τη σχέση του με τις τρεις κούκλες δήλωσε ότι δεν έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους επειδή δεν μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

«Παρακολουθώ πορνό και αυτό είναι αρκετό για μένα, αλλά βγάζουμε φωτογραφίες μαζί. Θα ένιωθα σαν να τις προδίδω, ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά αυτός είμαι», εξήγησε.

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης ότι ενώ έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές, απολαμβάνει πραγματικά τον χρόνο που περνά με τις κούκλες του και απλά δεν θέλει βρίσκεται μακριά τους.

«Είναι ωραίο να τις αγκαλιάζεις, είναι μαλακές και θηλυκές. Είναι ένα παρήγορο πράγμα. Δεν χρειάζομαι μια σχέση, έχουν αλλάξει τη ζωή μου, δεν ήμουν ποτέ τόσο ευτυχισμένος », είπε ο Κρις.

Να σημειωθεί πως ο νευροεπιστήμονας Μπόμπι Μπανκς εκτιμά ότι οι σεξουαλικές και ρομαντικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαδεδομένες μέχρι το 2050.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε κακομοιρη γραψτα ολα στην ουρανια να πιασουν τοπο. Τοσα σουβλατζιδικα στο ελλαδισταν

Comments are closed.