Ανήκουστα πράγματα – Άντρος Κυπριανού γ.γ. ΑΚΕΛ: «Η Κύπρος δεν είναι ελληνική»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kypr

Ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ την Πέμπτη το βράδυ (19/1) σε συζήτηση για το Κυπριακό δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ότι «εμείς δεν θεωρούμε ότι η Κύπρος είναι Ελληνική».

Ο κ. Κυπριανού επιχειρηματολογούσε για το «τάχα ΔΗΣΑΚΕΛ» όπως το χαρακτήρισε, σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα ότι:

«Το ΑΚΕΛ είναι κόμμα πατριωτικό και το έχει αποδείξει διαχρονικά. Το ΑΚΕΛ ενδιαφέρεται και ο τόπος μας και ο λαός μας να επιβιώσει σε αυτή τη γη που μας γέννησε. Θεωρούμε όμως ως λαό της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους. Δεν θεωρούμε ότι η Κύπρος είναι Ελληνική, όπως θεωρούν κάποιοι οι οποίοι με την μεγαλύτερη ευκολία είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν ένα μεγάλο μέρος για να μείνει ένα κομμάτι της Κύπρου το οποίο να είναι αμιγώς Ελληνικό…».

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε επίσης ότι οι θέσεις του κόμματος για το Κυπριακό είναι σταθερές και διαχρονικές αφήνοντας να νοηθεί ότι το κόμμα που έχει μετατοπιστεί είναι ο ΔΗΣΥ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που δήλωσε ο διαβόητος γ.γ. του ΑΚΕΛ. Σε συνέντευξή του στο CNN turk είχε δηλώσει ότι πιο φθηνή και συμφέρουσα η λύση του αγωγού φ.α. μέσω Τουρκίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλα τα λεει η Κυπρος δεν είναι ουτε ελληνικη ,ουτε τουρκικη είναι ανεξαρτητη χωρα….χαρη στον μαλακα σας τον Ιωαννιδη μας καταντησατε σαν τα μουτρα σας καλαμαράδες!!!

  2. Κλασσικό κουμούνι…. άπατρις και εθνοκτόνος.
    ΣΚΑΙ, τρεχάτε, ένας δικός σας, να τον προβάλλετε, μαζί με τον ευνοούμενο σας ερντογανόσκυλο…..

Comments are closed.