Αμπελόκηποι: Πατέρας έδειρε και έστειλε στο νοσοκομείο 11χρονο Φιλιππινέζο, συμμαθητή της κόρης του – Τον κατηγορόυν για ρατσιστικές απόψεις

Κοινοποίηση:
1

Μετά από διαπληκτισμό των παιδιών στο σχολείο – Αφού υποβλήθηκε μήνυση, ο 53χρονος κρύφτηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο – Καταγγελίες ότι στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για ρατσιστικές απόψεις


Ένα περιστατικό για το οποίο ερευνάται αν έχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σχολείο στους Αμπελόκηπους.

Πρωταγωνιστής ο 53χρονος πατέρας ενός κοριτσιού ο οποίο έστησε καρτέρι έξω από το σχολείο σε 11χρονο συμμαθητή της από τις Φιλιππίνες τον οποίο έδειρε με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλευτεί με κακώσεις για δύο ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ημέρα πριν τον ξυλοδαρμό του 11χρονου, το αγόρια από τις Φιλίππινες είχε διαπληκτισμό με την κόρη του 53χρονου κατά τη διάρκεία παιχνιδιού με άλλες πληροφορίες να λένε ότι ο 11χρονος πέταξε νερό στο κορίτσι.

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ρε πατε καλα; ειμαστε αντρες η δεν ειμαστε; παει ο άλλος 53 χρονων και ασκει βια σε 11 παιδι; και ψάχνετε τροπους να τον υπερασπισετε; αν ηταν ξενος αυτος ο μαλακας που το εκανε τι θα λεγατε τωρα;

  2. Αμα ενας πατερας βιαζε την κορη του τοτε ειναι τερας. Αν ενας άλλος την υπερασπιζεται, τότε τιμωρειται και παλι. Η δικαιοσυνη εχει σοβαρό πρόβλημα. Η ηλικια δεν ειναι δικαιολογια, απο μικρα ξεκινανε για να φτασουν στα 20 να βιαζουν ή να γινονται δολοφονοι. Ας δουνε πρωτα οο ψυχολογοι αν ο 11χρονος εχει ψυχολογικα προβληματα και τι καταστασεις βιωνει με τον πατερα και την μητερα του, αν δουλευουν και πού; Δεν θα την πληρωνουν παιδια που δεν φταινε σε τίποτα. Και τουτο δεν ειναι ρατσιστικό. Θα μπορουσε να ηταν το κοριτσι ενος Αλβανου.

  3. Τα πράσινα Πόκεμον έδωσαν ρεσιτάλ πάλι. Με ειδικότητα να βαρανε ανήλικα παιδιά! Ούτε τα κόκκινα και τα κίτρινα Πόκεμον δεν κάνουν τέτοια καφριλικια…! Ξέρουν στους Αμπελόκηπους.. Βαζελισταν.. Εν τω μεταξύ το ζώο ο πατέρας εκθέτει με αυτό τον τρόπο την κόρη του σε κίνδυνο σε μια περιοχή κατεξοχήν προσφυγικη με μεγάλη ιστορία..

  4. Υπάρχει αγραφος νόμος που τον δικαιώνει τον πατερα. Υπερασπίστηκε την κόρη του. Αφου οι δασκαλοι καθονται συμβολικα στα σχολεια και δεν τους αφηνουν να δινουν καταλληλες τιμωριες οταν δημιουργουνται αναλογα σκηνικα μεταξυ των μαθητων, ο καθε γονιος εχει το δικαιωμα να προστατεψει ο ιδιος την σωματικη και ψυχική υγεια του παιδιου του.

  5. μονο σε 11χρονα, ειτε με τις πλατες των μπατσων 30 σε 1 πατε. εθνικιστικες κοτες

  6. Ένας σοβαρός λόγος για να μην κάνεις παιδιά είναι αυτός. Η κοινωνία είναι ζούγκλα και οι Έλληνες πολίτες τρίτης κατηγορίας με τους λαθρέποικους να ζουν με το αίμα μας σαν βασιλιάδες.

  7. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄ ΧΕΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΤΕ ΟΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…….ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ……

  8. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΜΑΘΗΤΗ, ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….

  9. Μια μερα ο γιος μου εδειρε στο σχολειο εναν συμμαθητή του γιατι ενοχλουσε ενα κοριτσι και την εκανε να κλαιει. Κανεις δεν τον ειπε ρατσιστή.
    Πηρε αποβολή. Χέστηκα.
    Τού ειπα πως ημουν περηφανη γι αυτον. Θα μπορουσε να ηταν η αδερφή του. Αφου δεν εμαθε απο το σπιτι του αυτό το αγορι να σεβεται τα κοριτσια καποιος επρεπε να του το μαθει. Αυτό να πειτε στην φιλιπινεζα.
    .
    Δεν την ξαναπείραξε.

    1. Χεστηκες βρωμιαρα; πανε πλυσου και στον κωλο και στο στομα γιατι ζέχνεις . Αυτος ο μαλακας 53 χρονων ανθρωπος εστειλε στο νοσοκομειο έναν παιδι 11 χρονων και εσυ λες μαλακιες; Οσο δικιο και να ειχε αφου χειροδικησε το εχασε γιατι είναι βλακας όπως και εσυ ,και μετα κρυφτηκε ο καραγκιόζης για να γλυτωσει το αυτοφορο ,τοσο αντρας είναι ,αμα ηταν αντρας επρεπε να αναλαβει της ευθηνες του τωρα που θα παει στο δικαστηριο θα είναι χεσμενος και θα βρωμάει το σκατο σε ολη την Αθηνα σαν το δικο σου ,θα εκλιπαρεί για ελεος ο καραγκιόζης .

      1. Τι πετάχτηκες εσύ μωρή κομμουνίστρια μη χάσεις την ευκαιρία να ρίξεις χολή κατά των Ελλήνων? 1) Δεν ξέρεις πώς έγινε το περιστατικό. Ήσουνα μπροστά? Κι αν αυτό το αγόρι έκανε μπούλινγκ στο κοριτσάκι? Ποιός σου είπε ότι επειδή είναι από τις Φιλιππίνες είναι εκ προοιμίου αθώος? 2) Να παρουσιαστεί στο αυτόφωρο για να δικαστεί. Γιατί? Στην Ελλάδα τα δικαστήρια εκδίδουν ρατσιστικές αποφάσεις κατά των Ελλήνων. Αν είσαι γύφτος ή λαθρομετανάστης σου βάζουνε 10 χρόνια με τριετή αναστολή. Αν είσαι Έλληνας και υπάρχει υποψία για ρατσιστική συμπεριφορά σου βάζουνε 20 χρόνια χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης. Πού ζείς? Δεν παρουσιάζεται γιατί δεν είναι μαλάκας. Δεν είναι θέμα ανδρισμού, είναι θέμα μαλακίας. Άει στο διάολο τραβάτε στην Βόρεια Κορέα και στους λοιπούς κομμουνιστικούς παραδείσους να γλυτώσουμε.

        1. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε κουτσουρο; ο άλλος είναι 53 ετων και παει και κοπανάει 11χρονο ,δεν με ενδιαφερει από που είναι ο ενας και από που ο άλλος , θα μπορουσε να τον επαναφερει στην ταξη τον πιτσιρικα με αλλους τροπους ,και εχασε το δικιο του και θα παει στην δικαιοσυνη να δικαστει γιατι ετσι πρεπει,ειμαστε πολιτισμενη χωρα δεν ειμαστε πίθηκοι,καταλαβες κατεβα απ το δεντρο πανε πλυσου ξυρισου και γινε ανθρωπος ,αλλιως αμα δεν εχεις μυαλο να πας στην ζουγκλα. Και ασε την κλαψα τωρα με της ποινες και τα ρατσιστικα ,ολοι οι νομοι είναι ιδιοι για ολους κρετινε.

      2. Εχεις δικιο αγαμητε μου, το ξύλο επρεπε να το φαι η μάνα και ο πατερας τού φιλιπινέζου. Ευχομαι ολόψυχα να εχεις.. κορουλες

      3. Φιλε, εσυ που απαντησες στην κυρατζα, φαίνεται πως εχεις φαει κανα βρωμοξυλο οταν ησουν μικρος γι αυτο εχεις απωθυμενα. Αν δεν καταλαβαινεις τι εννοει ο άλλος, μην απαντας. Ο δικος σου ο κωλος θελει ξυλο και σπασιμο η μουρη σου βρωμιαρη τουρκοσπορε

        1. Ρατσιστακο χυσαυγουλη ,ουγκ ουγκ φαινεται πως εχεις αρπαξει πολύ ματλαπερδα από μαυρους και πακηδες και όταν ησουν μικρος και τωρα γι αυτό εχεις απωθυμενα ,ακομα δεν μπορεις να κατσεις σε καρεκλα και κοιμασε παντα μπρούμυτα ,αλλα εγινες ρατσιστης επειδή οι μελαμψοι σου επιβήτορες σε εσκιζαν σε εχυναν και μετα σε εφτυναν και σε παρατουσαν λογικο είναι τοσο κακασχημος που εισαι.

      4. Μην βριζεις εσυ ο αμωρη κυρατζα, να σου πω ενα περαστατικο που επαθε η εγγονη της κουμπαρας μου και μετα να βριζεις. Ενα αγορι της κατεβασε το εσωρουχο στο σχολειο μπροστα σε ολα τα παιδια και γελαγε. Ο διευθυντης δεν εκανε τιποτα. Το κοριτσι δεν ηθελε μετα να ξαναπαει σχολειο και ο μπαμπας της πηγε σε δικηγορο για να του κανει μηνυση στους γονεις του και ο δικηγορος του ειπε μην μπλεξεις φιλε ειναι σκατα οι νομοο. Και ζητησε απο τον διευθυντη και εκανε μεταγραφη αυτος το δικο του παιδι. Θελουν μηπως να διωξουν ολο τον κοσμο απο τις περιοχες για να τις κανουν δικο τους γκετο; Καππιος επρεπε να αντιδρασει. Θα ξεπουλησουμε δηλαδη τα σπιτια μας οσο οσο για να τα παρουν αυτοι τζπα; το ξυλο βεβαια το θελουν οι πολιτιλοι και τα δικα τους παιδια

  10. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

  11. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Comments are closed.