Αλβανικό Υπουργείο Άμυνας: «Ο Στρατός μας απαντά στην Ελλάδα – Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, η νίκη είναι δική μας»

Κοινοποίηση:
1

 

Αλβανική κινητοποίηση υπάρχει μετά τις δηλώσεις Ν.Κοτζιά. Σε έγγραφο του αλβανικού υπουργείου Άμυνας παρουσιάζονται όλα τα δυνατά σημεία του στρατού των Σκιπτάρων (ushtrisë shqiptare) σε σχέση με τους στρατούς των χωρών της περιοχής.

“Οι ένοπλες δυνάμεις της Αλβανίας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν πιθανή επίθεση από τον ελληνικό στρατό” αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ

Οι Αλβανοί αναφέρουν πως ενώ η Αθήνα έχει προσθέσει δυνάμεις στα σύνορα με την Αλβανία, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε ότι ένα τμήμα του ελληνικού στρατού δεν αναγνωρίζει τα σύνορα με την Αλβανία.

Γι αυτό και οι Αλβανοί προχωρούν σε προετοιμασίες ώστε ο αλβανικός στρατός να ανταποκριθεί σκληρά σε κάθε είδους πρόκληση ή συμβατική επίθεση από την Ελλάδα ή ακόμη και από τη Σερβία.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ένοπλες δυνάμεις έχουν εξελιχθεί σε μια επαγγελματική δύναμη με στοιχεία μάχης και υποστήριξης μάχης, βάσει των προβλεπομένων σεναρίων.

Οι δυνάμεις έχουν εκσυγχρονισθεί για να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα πολέμου και σε καθήκοντα μη πολέμου, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, σε άγνωστες περιοχές και δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνθήκες εδάφους, όπως σημειώνεται.

Το έγγραφο αναφέρει ότι ο αλβανικός στρατός είναι εξοπλισμένος σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει φωτό ορισμένων εγγράφων του υπουργείου Άμυνας με τη σχετική αναφορά.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ήδη ο αλβανικός στρατός είναι μέσα στην Ελλάδα εδώ και 3 δεκαετίες… Όλοι οι Ουτσεκάδες εδώ στην Ελλάδα βρίσκονται με την μάσκα του…. “ματανάστη” και όλοι τους κρύβουν και από ένα καλάσνικοφ τουλάχιστον που έχουν φέρει μαζί τους… Θα μας πιάσουν στον ύπνο γιατί είμαστε ηλίθιοι ως λαός και τους αφήσαμε να μπουκάρουν από το 90 αντί να τους κόψουμε τα ποδάρια, και τους ταίσαμε, τους ποτίσαμε, χτήσαμε την χώρα τους, δώσαμε συντάξεις στους πατεράδες τους χωρίς ένα ένσημο, επιδόματα, κλπ και το ευχαριστώ θα είναι να μας καθαρίσουν μέσα στην ίδια μας την χώρα αλλά έτσι μας αξίζει αφού είμαστε τόσο ηλίθιοι…. Άσε που έχουν και πείρα από πολέμους… Εμείς έχουμε να πολεμήσουμε από το 40 και το 74…. Και άσε που έχουμε γεμίσει τα σώματα ασφαλείας και το στρατό μας με….. Λώληδες….

  2. …έβαλαν λίγο δενδρολίβανο στα αποκριάτικα τα κράνη, κόλλησαν και με μονωτική ταινία κανα δυο φακούς χωρίς μπαταρίες στα όπλα τους και ετοιμάζονται να κατηφορίσουν στην Ακρόπολη .
    Αααα ρε Βέμπο, έφυγες και θα χάσεις την ευκαιρία για νέα τραγουδάκια πιό σατυρικά αυτή τη φορά…

  3. ο κοντός που τραβάει τα βλέμματα, με τη σημαία στο αριστερο χέρι, μάλλον …..έχει συγκαεί!!!

  4. παρτε φορα και ελατε να μασ κλασετε τα αρχιδια γυφτο αλβανη

  5. Όλοι οι έξυπνοι και οι πονηροί μαζευτήκατε.Αμφιβάλω αν έχετε δώσει ένα κροσέ ή μία κλωτσιά στην καριέρα σας.Πέρα από το τι λένε τα αλμπάνια,θα ήθελα να αναφέρω ότι οι δήθεν κομάντος που έχουμε,όχι μόνο δεν έχουν πολεμήσει ποτέ τους αλλά είναι και άσφαιροι.Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πατάνε το pin.Προκαλώ όποιον θέλει να βγει να μας πει κάτι σοβαρό που έχει διαπράξει

  6. Μάθανε πως γαμιόμαστε
    πλακώσανε κι οι γύφτοι…

  7. παιδια το ειχε πει ο αγιος παισιος τους αλβανους να φοβαστε απ εκει θα ερθει το κακομην τους υποτιματε προσοχη μεγαλη δε ειναι αστιο !! αυτοι εχοθν ως στοχο να μας δυαλισουν ειναι βρωμιαροτεροι απ τους τουρκαλαδες

  8. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ.

  9. Θα χτυπηθούμε εκ των έσω από τα αχάριστα Αλβαναριά σε περίπτωση πολέμου, ειδικά απ’ όσους υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό. Ήρθανε κάποτε νηστικοί και ξυπόλυτοι, φάγανε, χορτάσανε και τώρα μαγκιές…

    1. Ας οψοντε οσοι τους υποστηριζαν τοτε και ηθελαν να πανε τα καημενα τα μπασταροαλβανα στα σχολεια,και τωρα μεσα στον στρατο μας,κανουν το σημα το αλβανικο με ότι αυτό συνεπάγεται.

  10. Ειδικά αυτόν στο κέντρο της φωτογραφίας με τη σημαία στο μανίκι,πολύ τον φοβάμαι.

    1. Ροδάκινα στη Βέροια μάζευε πριν χρόνια. Έκλεβε κότες από κοτέτσια ώσπου τον πιάσανε και τον τουλουμιάσανε.

  11. Ποιοι στρατι’ωτες; Αμα τους ριξεις ένα τσουβάλι πεντάευρα τους παίρνεις εργάτες στις ελιές.

  12. Υπολογίζουν στην Πέμπτη φάλαγγα που έχουμε από δαύτους στην Ελλάδα,1.200.000-1,5 αλλά και όσους υπηρετούν στον στρατό 30.000+(μόνο σύνορα τους έχουμε να τα φυλάνε…Ορσέ μας).
    Σε μια περίπτωση παράλληλης εμπλοκής με τουρκιά …απλά θα σταματήσουν τα γέλια στο πεντάγωνο…
    Πολλές κρεμάλες βλέπω …..

  13. Θα πανε στον Σαμαρα και στον Τσιπρα να τους κανουν το τραπεζι!!!

  14. Εδω ειναι το ωραιο, το φιδι που εξεθρεψαν ολα αυτα τα χρονια οι πολιτικαντηδες και το εβαλαν μεσα στον κορφο μας, τωρα θελει να μας δαγκωσει!!!!! Ας τους χρηματοδοτησουν λιγο ακομα και ας τους χαιδεψουν συνεχιζοντας να κανουν το κουνελι σε ολες τις αθλιες ενεργειες που διαπραττουν εις βαρος της Ελληνικης μειονοτητας!!!!!!

  15. ΑΝΕΚΔΟΤΟ αλλα ας υποθέσουμε πως γίνετε , οι Αλβανοί που ειναι στην ελλαδα τι θα κάνουν ?

    1. Λόγω επαγγέλματος, έχω μάθει ότι τον εχθρό τον αναγνωρίζεις από τη στολή που φοράει. Εδώ, έχει μαζευτεί ένας ικανός αριθμός αλβανών, χωρίς ποτέ κανείς να γνωρίζει και να ελέγχει το ποιόν τους. Τυπικά να υπενθυμίσω, ότι οι γονείς μας που μετανάστευσαν τη δεκαετία του 50 – 60 στη Γερμανία ή στο Βέλγιο, πέρασαν από αυστηρές ιατρικές εξετάσεις, καθώς και από ενδελεχή έλεγχο κοινωνικών φρονημάτων. Πέραν του γεγονότος βέβαια, ότι εξ΄αρχής υπήρξε συγκεκριμένο “πλαφόν” στον αριθμό των εγκρίσεων μεταναστεύσεως.

      Ορισμένοι λοιπόν από αυτούς τους αλβανούς μετανάστες – λαθροεισβολείς κλπ “βαπτίστηκαν” με συνοπτικές διαδικασίες “Έλληνες” (μόνο στα χαρτιά βέβαια και σαφώς όχι στη συνείδηση). Όλοι θυμόμαστε τις εικόνες των “στρατιωτών” με το τιμημένο και βαρύ Ελληνικό εθνόσημο, να κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.

      Μετά από αυτά, να περιμένουμε σε ενδεχόμενη σύρραξη, ότι όλος αυτός ο συρφετός, θα μας χτυπάει ασύμμετρα στα μετόπισθεν των δυνάμεών μας, δημιουργώντας δολιοφθορές υποδομών και αντάρτικο πόλεων.

      Είναι βέβαια Ηλίου φαεινότερον ότι οι ημέτερες δυνάμεις, θα κάνουν εύκολη και σύντομη προέλαση στα πάλαι ποτέ δικά μας εδάφη, όντας πλέον εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες, αρκεί να ΑΦΕΘΟΥΝ να πράξουν το καθήκον τους και να ΜΗΝ εμποδιστούν από ριψάσπιδες αξιωματικούς & πολιτική ηγεσία.

      Ευχαριστώ πολύ για το φιλόξενο βήμα.

Comments are closed.