Αλίκη Βουγιουκλάκη: “Είχε αποβολές επειδή ο Παπαμιχαήλ τη χτυπούσε… ” – Αποκαλύψεις φωτιά για τον γάμο τους!

Κοινοποίηση:
088b6e_1

“Τον αγαπάω πολύ, αλλά με βρίζει ο γλυκούλης μου”, είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο μοιράστηκε μια άκρως εκρηκτική σχέση.

 

Και αδιαμφισβήτητα μια μεγάλη αγάπη.

“Έβλεπα μία ταινία, τις “Διπλοπενιές” και τον πήρα να του πω: “Δημητράκη, έχω συγκινηθεί που βλέπω την ταινία. Κούκλε μου”.

Και μου λέει: “Να μου χαθείς. Να μου χαθείς. Που βγήκες στην τηλεόραση στον ΑΝΤ1 και με έβριζες με τη μάνα σου”. Και μου το έκλεισε”, είχε διηγηθεί η ίδια η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο πρώτος καβγάς, όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στην Αλίκη και τον Δημήτρη έγινε αμέσως μετά τον γάμο τους, στους Δελφούς, στις 18 Ιανουαρίου του 1965.

“Στο γλέντι που ακολούθησε στο ξενοδοχείο «Βούζα», παρουσία αρκετών κοσμικών φίλων τους και συναδέλφων του θεάτρου που ταξίδεψαν από την Αθήνα, οι νεόνυμφοι άργησαν να εμφανιστούν.

Κρατώντας την παράδοση των πλατό, ξεκίνησαν τον έγγαμο βίο με έγγαμη βία, με έναν μεγαλοπρεπή καβγά, τον οποίο όλοι πήραν χαμπάρι.

Αυτό που δεν πήραν χαμπάρι και πολλά χρόνια αργότερα θα το εξομολογιόταν η ίδια η Αλίκη ήταν ότι εκείνη την πρώτη νύχτα έφαγε και το πρώτο της ξύλο. Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο πολλά βαρύς Παπαμιχαήλ έριξε ένα ζεϊμπέκικο”.

Η Αλίκη πριν γεννήσει τον Γιάννη, είχε αποβολές επειδή ο Παπαμιχαήλ τη χτυπούσε. “Στο σπίτι όμως η κατάσταση δεν ήταν και τόσο ρόδινη.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ακολουθούσε το μοντέλο του παραδοσιακού άντρα που θέλει τη γυναίκα στη θέση της νοικοκυράς. Πώς ήταν δυνατό η Βουγιουκλάκη να είναι νοικοκυρά; Ήταν σίγουρα δυνατό στις φωτογραφίες που έβγαζαν στο παλατάκι τους για τα μάτια του κόσμου, πότε με φόντο το σαλόνι και πότε με την κουζίνα πάνω από κατσαρόλες.

Κι όταν τα φώτα των φωτογράφων έσβηναν, ακολουθούσαν ομηρικοί καβγάδες που συχνά κατέληγαν σε ξυλοδαρμούς. “Δεν μπόρεσε ποτέ του να ξεχάσει πως είναι Πειραιώτης, όχι με την ουσιαστική αλλά με τη γραφική έννοια”.

Το μόνιμο ζήτημα ήταν ποιος ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, τόσο στη ζωή όσο και στο πανί.

Εκείνον τον ενοχλούσε αφάνταστα που δεν ήταν πρώτος στους τίτλους των ταινιών αλλά δεύτερος, ακολουθώντας την εθνική σταρ, κάτι που τα επόμενα χρόνια θα γιγαντωνόταν, ενώ αρκετές φορές το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποιήθηκε να τη σώσει από το μένος του.

Όλοι ήλπιζαν ότι αυτή την κατάσταση θα την άλλαζε ένα παιδί. Αλλά παιδί δεν ερχόταν, κι έφτασε μέχρι την Τήνο για να κάνει τάμα. Είχε τρεις αποβολές και η μία τουλάχιστον από αυτές οφειλόταν σε ξυλοδαρμό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αρκετά μας ταλαιπωρει καί ρετρό τό εν λόγω ζευγάρι.

  2. Οι τσακωμοι τους ηταν καθημερινοι,οχι μονο ηταν τοσο εντονοι που τους ακουγαν ολοι αλλα πολλες φορες απο τον κοντινο πυροσβεστικο σταθμο τους φωναζαν οι γειτονες και ανεβαιναν με σκαλωσια για να μπουν απο το παραθυρο να τους χωρισουν επειδη δεν ανοιγαν την πορτα του σπιτιου !
    Δεν ειναι μουφα, ατομο που υπηρετουσε τοτε εκει μου το ειπε.
    Ο πατερας μου αυτοπτης μαρτυρας που την χαστουκισε δημοσιως στον ισθμο της κορινθου.
    Οχι οτι η βουγιουκλακη ηταν καμια αγια,ειχε καβουρια στις τσεπες και φεσωνε κοσμο στα μαγαζια.
    Στο προσωπικο της και στους βοηθητικους στο θεατρο μιλαγε με τον χειροτερο τροπο.

Comments are closed.