Αλέφαντος: Μαρινάκη μην κάνεις το λάθος και τον πάρεις

Κοινοποίηση:
alefantos-768x366

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr την αθλητική επικαιρότητα, αποθεώνοντας Φορτούνη και Μαρινάκη, μιλώντας για τον σέντερ φορ που πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός και κλείνοντας με Κόπα Αμέρικα.

Όταν ο Σαββίδης πουλάει τον Κουλούρη ή άλλους παίκτες, δεν μιλάει κανείς. Όταν πουλήσει όμως ο Μαρινάκης σκούζουνε. Μεγάλη επιτυχία η ανανέωση συμβολαίου στον Φορτούνη. Το είχα πει και το ξαναλέω «μην κάνεις το λάθος και πας σε καμιά Γουέστ Χαμ. Εκεί μπορεί και να μην παίζεις και να γίνεις ρεζίλι. Καλύτερα περίμενε, αν είναι να φύγεις από τον Ολυμπιακό να το κάνεις μόνο για μεγάλη ομάδα όπου και δόξα θα πάρεις και αν δεν παίζεις δεν θα σου πει κανείς τίποτα».

Την καλύτερη δουλειά έκανε ο Φορτούνης που ανανέωσε στον Ολυμπιακό, την καλύτερη δουλειά έκανε και ο Ολυμπιακός που ανανέωσε τον Φορτούνη. Πού θα βρεις σήμερα Φορτούνη, αφήστε την πλάκα, δεν φέρνεις ξένο τέτοιο στην Ελλάδα με αυτά τα λεφτά. Παίκτη αέρινο, γρήγορο ντριμπλέρ, γκολτζή, να σου χτυπάει και τα στημένα όλα. Σε αυτήν την ηλικία. Ούτε με σφαίρες.

Δεν ξέρω τι έχουν μερικοί με τον Φορτούνη, δεν ξέρουν μπάλα προφανώς. Ο Φορτούνης είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Να συνεχίζει να δουλεύει με τον Γερμανό γυμναστή έξτρα προπόνηση, να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα τρεξίματά του. Και θα γίνει παίκτης για μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Δεν αφήνεις τον Ολυμπιακό για να πας σε Τιτίκες της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός θέλει σεντερφοράρα τώρα. Όχι Γιορέντε και τέτοια, σβήσανε αυτά τα φορ παγκοσμίως, αργοί, ψηλοί. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται φορ κρούσης, γρήγορο, να μπαίνει. Πρέπει να πληρωθεί ακριβά βέβαια. Και στην Ευρώπη δεν είναι πολλά τα καλά σέντερ φορ, ακόμα και σε καλές ξένες ομάδες που βλέπω.

Εδώ παρακολουθώ Κόπα Αμέρικα και βλαστημάω. Δεν έχουμε τι άλλο να δούμε και βλέπουμε αυτό. Πολύ πεσμένο το θέαμα. Φτώχεια. Έχω δει παλιές Νοτιοαμερικάνικες εθνικές και για αυτό μου τη δίνει το θέαμα που βλέπω τώρα. Μετριότητες. Ακόμα και η Βραζιλία με την Αργεντινή. Περιμένω να δω έναν παίκτη να με ενθουσιάσει και δεν βλέπω τίποτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μαρινάκη μην κάνεις το λάθος και τον πάρεις.
    Πάρε εμένα να σωθείς… είμαι και πιό φτηνός!!!

Comments are closed.