Αλέξης Τσίπρας… Και σκαφάτος και πουράτος! Ζωή χαρισάμενη το καλοκαίρι του 2018 όταν η Ελλάδα θρηνούσε τους 101 νεκρούς στο Μάτι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tsipras_magio_

Φαίνεται πως όλα αρχίζουν να βγαίνουν στο φως.

Είναι γνωστό πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενημερώνει κανέναν για το που πηγαίνει τα καλοκαίρια.

Όμως, σιγά – σιγά αρχίζουμε να μαθαίνουμε πολλά!

Από το μεσημέρι, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει τις διακοπές του σε… θαλαμηγό, το καλοκαίρι του 2018 όταν η Ελλάδα θρηνούσε τους νεκρούς στο Μάτι κι αυτός περνούσε ζωή χαρισάμενη!

Χωρίς άλλα σχόλια…

tsipras-2

tsipras_skafos_1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αριστερός με δεξιά τσέπη!Έτσι γινόμαστε όλοι αριστεροί .

  2. Χαζό παιδι, χαρα γεμάτο. Ενας ζαβος μας κυβερναει. Καλα ξεμπερδέματα!!!

  3. ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΟΤΣΑΝΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ!!!

  4. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΣ!!!ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 25%!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ???

  5. Απο ότι γράφουμε οι φωτογραφίες τις έδωσε ένα μεγάλο νούμερο του σκαι ο πουστοσαλτε μολαμε για μεγάλο λαμόγιο !!!!!!!
    Φοβερός δημοσιογράφος @#@@##@@@@ !!
    αδιαφθορος, ανεξάρτητος, έγκριτος, αντικειμενικός κ.λ.Π. Ένα λεπτό να τον Ακουσης να μιλάει έχεις καταλάβει ότι τα περνει! !!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Αν δεν έχεις την κουλτούρα μέσα σου….Δείτε ομπρέλα και καρεκλίτσα στο σκάφος και θα καταλάβετε γιατί χλιμίντζουρες μιλάμε.

  7. Όλοι τα ίδια κάνουμε…. Τον κουλη να βλέπετε από του χρόνου και τον Νικήτα με τον Γιακουματο στην Μύκονο.

  8. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καπνίζει για τα υπόλοιπα δεν παίρνω όρκο.

  9. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΦΟΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Comments are closed.