Ακόμη ένας αγνοούμενος νεκρός! Ταυτοποιήθηκε και ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης! Η συγκινητική επιθυμία της οικογένειας

Κοινοποίηση:
1

Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός και ο Παναγιώτης  Χαμηλοθώρης βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Την είδηση έκανε γνωστή η αδελφή του Σοφία, μέσα από το Facebook, ζητώντας από όλους να κρατήσουν τις στιγμές του αποχαιρετισμού ιδιωτικές. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι η οικογένεια ζητάει αντί στεφάνων να δοθούν δωρεές υπέρ Λύρειου Ιδρύματος.

Ακόμη ένας αγνοούμενος ταυτοποιήθηκε ως νεκρός! Ο 29χρονος Παναγιώτης Χαμηλοθώρης είναι ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι – Ο νεαρός αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας (23.07.2018) καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στον Μαραθώνα από την δουλειά του στο Μαρούσι – Ο αδικοχαμένος νεαρός εγκλωβίστηκε στην περιοχή ενώ γυρνούσε και δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Παναγιώτης Χαμηλοθώρης: Ολόκληρη η ανάρτηση της αδελφής του

«Δυστυχώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους και τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες. Θα αποχαιρετίσουμε τον Παναγιώτη μας αύριο, παρακαλούμε όμως να κατανοήσετε πως θέλουμε αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. Αντί στεφάνων θα θέλαμε να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος. Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού, σχεδιασμού και κυρίως της έλλειψης κοινού νου των ανθρώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης», έγραψε η αδελφή του Παναγιώτη, Σοφία. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: