Ακρίτα «καίει» Βαρουφάκη για τη Μάγδα Φύσσα: Επικοινωνιακή αθλιότητα

Κοινοποίηση:
elena_akrita

Την κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη να προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εν αγνοία της, σχολίασε μέσω του Facebook η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα.

«Aν, όντως, ο Βαρουφάκης προτείνει για ΠτΔ τη Μάγδα Φύσσα χωρίς εκείνη να έχει ερωτηθεί καν, τότε μιλάμε για μια επικοινωνιακή αθλιότητα που ξεσκεπάζει γι’ άλλη μια φορά τον πολιτικό καιροσκόπισμο του ανδρός. Εντιτ το λινκ» έγραψε αναφερόμενη στην πρόταση του γραμματέα του ΜέΡΑ 25.

upl5e21a53771719

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτή η γυναίκα είναι τόσο μ@λακισμένη. Την ενόχλησε που ο Μπαρούφας πρότεινε την Φύσσα χωρίς να την ρωτήσει. Αυτό σε ενόχλησε μαντάμ? Τίποτε άλλο? Το ότι πρότεινε την μάνα του Φύσσα και όχι τις μανάδες του Φουντούλη και του Καπελώνη που τους σκότωσαν οι κομμουνιστές στο Νέο Ηράκλειο δεν σε ενόχλησε? Τις μανάδες των καμένων στην Μαρφίν που τους κάψανε οι κομμουνιστές γιατί δεν τις θεωρείς άξιες για προέδρους της Δημοκρατίας και θεωρείς άξια την Φύσσα? Δεν σε ενόχλησε που ο γελοίος Μπαρούφας είπε το αμίμητο ότι “δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα”. Ποιά? Η Φύσσα η κομμουνίστρια που σκυλοβρίζει όποιον δεν είναι κομμουνιστής θα ενώσει τον Ελληνικό λαό? Και σε ενόχλησε μόνο που δεν την ρώτησε να την προτείνει για πρόεδρο? Τελικά είσαι πολύ μ@λακισμένη.

  2. η πρωκτική κιναιδοβουλευτική κομμουνιστοκρατία θέλει και σωστό πρόεδρο.

  3. Μαγδα φυσσα για πτδ. Ρε πάει καλά ο Γιάννης (με 2 νν). Μ@λακες που τον ψηφίσατε και μας τον φορτώστε. Πληρώνουμε την δική σας ανιδεοτητα. Καλά τι περιμένατε από βαρουφακη και τον βγάλατε τση βουλή άχρηστοι σκατο ελληνες

Comments are closed.