Ακούστε τι είπε ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ… Δρίτσας: Βιασμοί παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το προσφυγικό και απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο».

Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον κ. Καρανικόλα να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;». Ο Θοδωρής Δρίτσας υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρέ χάλια χαμούρα Δρίτσα δέν σιχαίνεσαι νά κοιμάσαι στό ιδιο κρεβάτι μέ αυτό τό προπολεμικά
    αποξηραμένο δαμάσκηνο;Εννοώ τήν γυναικούλα σου τό κουκλάκι τήν κυρά Τασία τό καμάρι τού
    Σύριζα.Ούστ λαμόγια τού κερατά.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ALTER EGO ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑΣ……. ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟΓΕΡΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΛΕΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΔΙΠΟΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΪΝΤΕ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ……….

  3. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΣΥ,Η ΖΑΡΟΓΡΙΑ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ HOT SPOT ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΛΑΘΡΑΙΑ Π@@ΤΣΑ.

  4. Στειλε τη γυναικα σου την Τασια τη σταφιδα, μπας και δει χαρα στα σκελια της…

  5. Οποτε να πας και εσυ μπας και σου τραβηξουν μερικες π@υτσες, μπας και συνέλθεις

Comments are closed.