Αθηνά Ωνάση: “Την απομόνωσε και την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου!” Αποκάλυψη σοκ!

Κοινοποίηση:
cbf5da_athina_onasi

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση! Σημαντικό πρόσωπο αποκάλυψε για ποιον λόγο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες της αλλά και από πολλούς ανθρώπους!

Ποιος ήταν εκείνος που την πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου και η Αθηνά Ωνάση απομονώθηκε τελείως;

Μέχρι σήμερα, όλοι είχαν δεδομένο ότι η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα των προγόνων της. Αυτό, άλλωστε, δικαιολογούσε και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια.

«Η Αθηνά δεν αισθάνθηκε ποτέ Ελληνίδα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στους γύρω από αυτήν, εκτός από την οικογένεια του Ωνάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελε παιδί. Θέλει πάντα να προσέχει κάποιον άλλον και γνωρίζει ότι ένα παιδί θα την έδενε με τον άντρα της. Αυτός ο άνθρωπος την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου και την απομόνωσε. Η Αθηνά δεν έχει την επίγνωση ποια είναι. Από όταν “έφυγε” η μητέρα της δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποια ήταν η θρυλική οικογένειά της. Ασυνείδητα έδωσε τον Σκορπιό και άφησε τα σπίτια στη Γλυφάδα γιατί δεν είχε δέσιμο με αυτά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ !!!ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΩΝΑΣΗΣ???ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΛΑΙΝΟΘΗΡΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ !!!ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΣΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΕΡΡΙΞΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΤΟΣΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ !!!ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ???? ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΗΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΥΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ !!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ !!!ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ !!!ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΩΝΑΣΑΙΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ???ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΟΗΤΟ ΑΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΛΗΣΗ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ!!!

  2. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΩΝΑΣΗΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΠΕΡΤΙ ΠΛΟΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΘΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ…..ΙΠΠΑΣΙΑ! ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΗ? ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ …..ΑΛΟΓΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!

  3. Πούλησε τα κοσμήματα της μάνας της, επενδύει τα χρήματά της στα άλογα αντί να κάνει ένα καλό για την κοινωνία.
    Όλος ο πλούτος ανήκει στο Θεό αλλά βάζει εδώ στη γη κάποιους διαχειριστές για να ελαφρώνουν τον ανθρώπινο πόνο.
    Θα δώσουν λόγο στο Θεό για τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους. Πέταξε τη θεία της στα σκουπίδια.
    Δεν ήταν καμιά μπέμπα που την παρέσυρε ο πρώην της.
    Άμα πιστέψει στο Θεό θα πιστέψει και στον εαυτό της.
    Να σταθεί στα πόδια της, στις δικές της δυνάμεις,
    να έρθει στην Ελλάδα να αναλάβει το ίδρυμα του παππού της,
    να αξιοποιήσει και τις σπουδές της και αν δεν κάνει παιδιά δεν πειράζει, να αγαπήσει τα άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη.
    Έτσι θα νικήσει την κατάρα του ονόματός της, όχι κάνοντας τα ίδια λάθη μ’ αυτούς.

Comments are closed.