Αηδίασε όλη η Ελλάδα με τον Κρητίκαρο που αγαπάνε οι λ@υγκρες! Ντροπή! Ο Πολάκης τα έβαλε και με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο! Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Νόμιζα ότι η αθλιότητα έχει όρια»

Κοινοποίηση:
polakiskyb0

Νέα αήθη επίθεση εξαπέλυσε χθες το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος η υποψηφιότητα του οποίου κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είναι γνωστό ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στο παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.

Αδιαφορώντας για το παράδειγμα Κυμπουρόπουλου, για την προσωπική του διαδρομή, τη δύναμη για ζωή, τις σπουδές και την κοινωνική καταξίωση του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε σήμερα να του επιτεθεί προσωπικά και με το γνωστό ύφος να τον κατηγορήσει επειδή… άκουσον άκουσον, διορίστηκε επιμελητής Β στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ !

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

58419786_2284675545109247_2971063701685141504_n

Πριν από λίγο ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έγραψε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣΕΙ 100ΧΡ,ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΜΕΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ.ΤΕΛΟΣ,ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΜΕΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

  2. δηλαδή ο Κυμπουρόπουλος πέφτει στην γραμμή του ανθελληνισμού και του οθωμανισμού του Καιρίδη, της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων, των τζαμιών, των λαθρομεταναστών και του ισλαμικού συμβουλίου παρά τω πρωθυπουργώ…….ενδιαφέρον.

  3. ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ;ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΣΥΡΙ@@ΣΤΑΝ,ΟΜΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ
    ΦΥΣΕΩΣ ΦΕΛΛΟΙ,ΑΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.ΝΕΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2019.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,
    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

  4. ο εγγονός του συνεργάτη των Γερμανών και γιος του Τέρη Χρυσού να βάλει υποψήφιο τον Κυμπουρόπουλο ;;; Γιατί τόσος λαϊκισμός ;;;

  5. Ο τρελλος του χωριου παλι εγραψε ιστορια …..

    ο Κουτσογιωργας ηταν νηπιο μπροστα του ….

    Αντε χασου πανιβλακα ……

    (σημειωση ….ελπιζω να μη πιστεψει κανεις οτι υποστηριζω τον Ψυχοπαθη γιο του βρυκολακα )

Comments are closed.