Αγρίνιο: Ρομά έβρισε χυδαία γυναίκα αστυνομικό και ακολούθησε άγριο ξύλο στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από την πλατεία Παναγοπούλου, όταν αστυνομικοί προσήγαγαν στο Τμήμα δύο Ρομά έπειτα από μεταξύ τους διένεξη.

Μέχρι τότε όλα καλά. Κατά την αποχώρηση από το Αστυνομικό Μέγαρο όμως του ενός εκ των δύο, ξεκίνησε το επεισόδιο όταν αρχικά ο 46χρονος έβρισε χυδαία γυναίκα αστυνομικό που εκτελούσε σκοπιά στην πύλη του Μεγάρου.

Η αστυνομικός όπως ήταν φυσικό ζήτησε ενισχύσεις. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη όχι μόνο να μην συνετίζεται με τις υποδείξεις των ενστόλων αλλά να προσπαθεί να χτυπήσει με μπουκάλι στο κεφάλι έναν από τους αστυνομικούς!
Η σύλληψη ήταν περιπετειώδης καθώς ο Ρομά προέβαλε σθεναρή αντίσταση με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να προβούν σε νόμιμη χρήση βίας.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί ελαφρά τόσο ο αστυνομικός όσο και ο Ρομά και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο δράστης συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Προτείνω να εκτελεστούν όλοι οι γύφτοι ώστε να μην βασανίζονται ούτε αυτοί όντας απροσάρμοστοι, ούτε η κοινωνία που τους έχει φορτωθεί. Είναι η πιο ανθρωπιστική λύση. Πιο ανθρωπιστική απ’ τους βιασμούς και τις κλοπές λειτουργικών καλωδίων της ΔΕΗ.

  2. Ρε τι αγάπη έχουμε στα ρυπαρά γένη ! χαχαχα !παρακαλειται ο κύριος σκατογυφτας να υποβάλλη αίτηση για βολευτής .

  3. αστυνομομπάτσοι μου ….ετοιμαστείτε για μιά ωραία ΜΕΤΑΘΕΣΗ κοντά στο διδυμότειχο ….
    τολμήσατε να τα βάλετε με τούς ροματσιγγάνους τα αδέλφια μας τούς ψηφοφόρους μας ?????
    δυσμενή μετάθεση + πρόστιμο 6 μηνών στέρηση μισθών .

  4. Αν είναι δυνατόν! Δεν έγινε δικογραφία για ΑΠΕΙΘΕΙΑ με όλα αυτα; ???
    .
    ..και απλή σωματική βλάβη; ?????
    Καλά σας έκαναν τότε! Και άλλες να φάτε γουρούνια μπάτσοι!

  5. Οι γύφτοι θα πρέπει να επιστραφούν στο Πακιστάν μαζί με τους Πακιστανούς λαθρομετανάστες. Όπως φαίνεται και από τις καθημερινές περιπτώσεις, τέτοιου είδους και τόσο διαφορετικές πολιτισμικά αλλά και φυλετικά ομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να τις αφομοιώσει κάποιος ντόπιος πολιτισμός, αντίθετα κινδυνεύει ο ντόπιος να αφομοιωθεί σε αυτές. Και φανταστείτε πως είχαν την δυνατότητα να αφομοιωθούν στους τοπικούς πληθυσμούς της Ευρώπης για περίπου 1000 χρόνια αλλά όπως φαίνεται ΔΕΝ γίνεται αυτό με τίποτα….

    1. Οι γύφτοι αρχικά θα πρέπει να στειρωθουν όλοι και μετά θα πρέπει να γίνει επιχείρηση αφανισμού. Δηλαδή κάθε μέρα κατά λάθος να ψοφαει και ένας.

  6. Εύχομαι να αρχίσουν να σας πηδάνε κιόλας σε λίγο οι γύφτοι και οι αλλοδαποί, π0uσταριά κwλόμπατσοι. Οι ίδιοι κwλόμπατσοι που με μεγάλη ευχαρίστηση δέρνατε και ταράζατε στα χημικά τους Έλληνες διαδηλωτές κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

  7. Τουλάχιστον να τσακίζουν οι γύφτοι τους δημόσιους ένστολους και μη που τους αβαντάρουν τόσα χρόνια και τους έχουν στα όπα όπα,οι υπόλοιποι ξέρουμε πως θα παίξουμε αν γίνει κάτι

  8. εαν δεν αρχισουν να τους κυνηγουν “ανελεητα” να μην μπορουν να “σταθουν σε χλωρο κλαρι” ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, τα πραγματα θα γινονται ολο και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… Ερωτηση… υπαρχει καποιος απο ολους εμας… που να μην νιωθει φοβο να τα βαλει μαζι τους;;;;

  9. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ

  10. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ…….ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΦΡΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΡΩΜΑ

    1. Είναι περιττό να υπάρχουν γύφτοι. Να γίνουν τεθνεοί.

  11. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΕΜΕΙΣ? ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!

  12. τα ρομα μια ζωη θα κτυπανε τα μπαλαμο Νομος

  13. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ…
    ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…

    1. 800 ευρώ μόνο μισθό. Διότι δεν ήταν καλοί μαθητές στο σχολείο. Τί χειρότερο να πάθουν;

  14. Σαπουνια ρε σαπουνια…χαχαχαχα..κατι ηξερε ο υποτιθεμενος τρελλος..εβλεπε πολλα χρονια μπροστα για την εποχη του…

  15. Σε δυο τρεις μηνες θα ειναι εξω να συνεχισει την ωραια του ζωη, χωρις φορους,χωρις αναγκη για εργασια, με πολλαααα επιδοματα κτλ κτλ κτλ

  16. Δύο (αφελείς) ερωτήσεις :
    1) που είναι (πλέον) το παράξενο στην είδηση ;;;;
    2) τι συνέπειες θα έχει ο δράστης ;;;;
    Ευχαριστώ.-

Comments are closed.