“Αγνόησέ τον! Μην του δίνεις σημασία!” – Ο “κολλητός” του Μπιλ Κλίντον που δίνει συμβουλές στον Μητσοτάκη για τον Τσίπρα!

Κοινοποίηση:
mitsotakis_klinton_

Πολλά γράφτηκαν για το ντιμπέιτ.

Γιατί π.χ. δεν θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάει σε μια τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση είναι η εξής: Σταν Γκρίνμπεργκ!

 

151101_tw_greenberg_1046_16x9_992-thumb-large

 

Ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος;

Ο «γκουρού των προεκλογικών εκστρατειών» ανά το κόσμο, που πηγαινοέρχεται με μια ομάδα 3-4 συνεργατών του στην Ελλάδα την τελευταία τριετία και είναι ο εμπνευστής της ιδέας να «αγνοήσει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Τσίπρα και να εστιάσει σ’ ένα κεντρώο, φιλελεύθερο πρόγραμμα, που όπως έδειξαν οι αναλύσεις, χρειάζεται η Ελλάδα.

Μετά τον θρίαμβο της ΝΔ στις ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε να μείνει στην Αθήνα έως τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για την ιστορία, ο Σταν Γκρίνμπεργκ έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Μπιλ Κλίντον (το 1992), τον Νέλσον Μαντέλα, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Αλ Γκορ (ήταν ο άνθρωπος που τον συμβούλεψε να φιλήσει παθιασμένα τη σύζυγό του Τίπερ στο συνέδριο των Δημοκρατικών, όπου έλαβε το χρίσμα), τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ (το 1997) , τον πρώην προεδρικό υποψήφιο στις ΗΠΑ, Τζον Κέρι, τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ και εκατοντάδες άλλους υποψηφίους και οργανισμούς σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: