Αγνοήστε το κείμενο …όσοι είσθε υπέρμαχοι της συμφωνίας των Πρεσπών και της Σακελλαροπούλου

Κοινοποίηση:
sakellaropoulou-2

Αυτά είπε (ιδέτε παρακάτω) κατά την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας για την Μακεδονία στις 7/12/2018, η εξωνημένη αυτή, στην οποία δίνουν αντίδωρο την θέση του ΠτΔ για την νομιμοποίηση της προδοσίας της Μακεδονίας μας!

Αρχικά μας ζήτησε να ολοκληρώσουμε την συζήτηση σε 20 λεπτά 3 δικηγόροι.
Οι δυο παριστάμεθα για την αίτηση ακύρωσης των Παμμακεδονικών και της ομοσπονδίας πολιτιστικών σωματείων Μακεδόνων και ο άλλος δικηγόρος για αυτοτελή δική του αίτηση ακύρωσης κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι άλλοι δυο άρρενες δικηγόροι της ζήτησαν ευγενέστατα να μας επιτρέψει τουλάχιστον μισή ώρα ανά δικηγόρο δεδομένης της σπουδαιότητας της υπόθεσης και των δυο ξεχωριστών αιτήσεων ακύρωσης.
Ήταν αγενέστατα ανένδοτη φωνάζοντας στους δυο δικηγόρους ότι δεν ακούει κουβέντα γιατί όλες οι υποθέσεις είναι εξίσου σημαντικές (!) και πολλές (!) και δεν μπορούν να ασχοληθούν οι κύριοι δικαστές περισσότερο με οποιαδήποτε υπόθεση.

Επιτακτικά είπε δεν «ακούω τίποτα μοιραστείτε 20′». Τότε φανερά εκνευρισμένη της είπα «δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Δεν μπορούμε ούτε θα συζητήσουμε σε 10 λεπτά τον διαμελισμό της Ελλάδας». Εκείνη μου απάντησε «δεν πάμε καλά»….
Φράση του συρμού από πρόεδρο ανώτατου δικαστηρίου δεν έχει ξανακουστεί….

Και συνέχισε «είναι απλό το θέμα. Τι θα μας πείτε; η πράξη αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της χώρας»…..
Απλό τον κατάλαβε αυτή τον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας συνέπεια του πολιτιστικού και ιστορικού ακρωτηριασμού μας….
Τελικά πράγματι επέτρεψε περισσότερο χρόνο στις αγορεύσεις με συστηματική παρενόχληση εμού.
Μάλιστα σε κάποια στιγμή που μιλούσα για την ΙΔΡΥΣΗ του τρίτου ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ στην Μακεδονία μας, αυτού στην περιοχή ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, τα οποία σωματεία ήδη επιδιώκουν τον διαμελισμό της πατρίδας μας με την δημιουργία «ανεξάρτητης Μακεδονίας» μου απάντησε: «Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν» !!!
«ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ»!!! οι αυτονομιστές (για τους οποίους μιλούσα), στον χώρο της Μακεδονίας μας!!!!!!! (Δηλαδή να διαλύσουν την Ελλάδα!)
Για να της απαντήσω » Ε όχι! Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ».

Τότε οι Μακεδόνες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα της ολομέλειας του ΣτΕ ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα στα λόγια της και σε χειροκροτήματα στα δικά μου λόγια.

Τρομοκρατημένη από την ζωντάνια του κόσμου η κυρία αυτή αποχώρησε μαζί με τους δικαστές της κι έντρομη μου ζητούσε διαβεβαιώσεις μέσω του φρουρού της ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ που είχαν πράγματι δικαίως αγριέψει, ώστε να ξαναβγεί και να συνεχίσει την διαδικασία.

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ, όπως τους πρότεινα.
Τουλάχιστον δεν θα μας την φόραγαν ως πρόεδρο της δημοκρατίας με αγωγή κακοδικίας στον φάκελο της, Αγωγή η οποία θα ευσταθούσε τουλάχιστον ως προς το ότι η απόφαση ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ, γι αυτό και δημοσιεύθηκε 20 ώρες μετά την κατάθεση τους (Πέμπτη στις 3 κατατέθηκαν οι Φάκελοι Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι είχε δοθεί στην δημοσιότητα η απόφαση της)…….

Δηλαδή κανένας δικαστής ούτε ΚΑΝ ξεφύλλισε τους φακέλους…..

ΑΥΤΟ Επέτρεψαν οι σύμβουλοι του συμβουλίου της επικρατείας που απέρριψαν την αίτηση μας στις 14/12 μια μόλις ημέρα μετά την κατάθεση των υπομνημάτων, λιγότερες από 20 ώρες….

Η κυρία Σακελλαροπούλου, πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 7 Δεκέμβρη με διέκοψε τουλάχιστον 4 φορές για να τελειώνω τα μόλις 18 λεπτά αγόρευσης μου, για να ακυρώσουν την κατάπτυστη.

Όταν τους είπα τελικά ότι 3ο αυτονομιστικό σωματείο ξεφύτρωσε στην Αριδαια με τίτλο «μακεδονική κίνηση για την διδασκαλία της ντόπιας γλώσσας κιρτσε μαικο» κι ότι αυτό το έκανε η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ που δήθεν δεν ισχύει κι ότι αυτό πρέπει να ακυρώσουν, η κυρία αυτή, αντι-δικονομικά (γιατί δεν κάνουμε διάλογο την ώρα της αγόρευσης), μου απάντησε: «Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν….»

Η κυρία αυτή διορίστηκε στα τέλη Οκτώβρη ως πρόεδρος του Στε. Είναι πανθομολογουμένως η νεότερη, και η λιγότερο εμβριθής περί τα νομικά….

Την περίμεναν να συμπληρώσει το χρονικό διάστημα που έπρεπε ως αντιπρόεδρος για να μπορεί να γίνει πρόεδρος του ΣτΕ.
Γι αυτό το ΣτΕ ήταν ακέφαλο 6 ολόκληρους μήνες!!!!!!
Η κυρία αυτή και οι υπόλοιποι σύμβουλοι πλην ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΤΑΜΙΑ, έχουν συνεργήσει στην επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Βοήθησαν τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Άμεσα θα δοθεί στην δημοσιότητα η κατάπτυστη απόφαση τους.
Για να γνωριζόμαστε…

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ, Δικηγόρος

******************

Μια από τις δικαιολογίες που επικαλέστηκαν οι… «εθνικόφρονες» απολογητές του Μητσοτάκη για να δικαιολογήσουν την επιλογή της Σακελλαροπούλου, είναι πως έτσι ο Κούλης τους… «αφόπλισε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια αριστερή επιλογή».

Πράγματι, μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ν’ ανακοινώσει πως θα την υπερψηφίσει, χωρίς γκρίνιες κι επιφυλάξεις. Βλέπετε, το αίμα νερό δε γίνεται και στα νιάτα της η εκλεκτή του Μητσοτάκη ήταν στέλεχος της διαβόητης ΕΚΟΝ- Ρήγας Φεραίος, νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού, του πιο αυθεντικού προπάτορα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ!

Να την χαίρονται οι «δεξιοί» κι… «υπερδεξιοί» της Νουδούλας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. αυτο το ασχημο ον ουτε ο διαβολος δεν πηδαει

  2. το ξαναειπαμε
    τη λεμε ολοι κ το διαδιδουμε
    ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ

  3. Εις τήν σημερινή ……. Ελληνική !!!!!!!! πολιτεία, ουδείς ευσεβής Χριστιανός Πατριώτης θά έφθανε έστω καί εις τό ……. αξίωμα !!!!! τού κλητήρος (εις δικαστικό), δεκανέως (εις στρατιωτικόν), κανδηλανάφτη (εις εκκλησιαστικό), καθαριστή (εις πολιτικό) καί γενικώς ως κατώτερος υπάλληλος εις οιονδήποτε τομέα ‘ή υπηρεσία. Βασική προϋπόθεση τών θέσεων αυτών εστί νά είναι ….. προδότης Πίστεως καί Πατρίδος, φιλοπαναιρετικός οικουμενιστής, μασώνος, ροταριανός, άθεος, άπατρις, αιρετικός, άσπονδος εχθρός τής ΕλληνΟρθοδόξου Πατρίδος μου ως οι κομμουνισταράδες μέ ……….. πλούσιο καί βεβαρυμένο εγκληματικό καί προδοτικό παρελθόν καί μητρώον !!!!!!!!! πουλημένο τομάρι ‘ή τό ολιγότερον ……. καρπαζοεισπράκτωρ !!!!!!!! καί νά αποδέχεται άνευ αντιρρήσεων ‘ή αντιλογιών ότι ο γά·ι·δαρος …….. πετάει !!!!!!! καί νά συμπλέει μέ κάθε παρανομία καί αντιχριστότητα τών ανωτέρων του. Μόνον τοιαύτα …….. αξιοκρατικά !!!!!!! κριτήρια διαθέτει σήμερον η λίαν ξεπεσμένη Ελληνική (ακριβέστερα ελληνόφων καί ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ) πολιτεία.

  4. Όλος ο κόσμος και κυρίως όλη η βάση της ΝΔ είναι αντίθετη με αυτή την εκλογή και είναι αντίθετη για όλη την αντεθνική και αντιχριστιανική στάση της αυριανής Προέδρου και Κυρίως για τη στάση της στην απόρριψη ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, για την στήριξη στις μνημονιακές επιλογές των κυβερνήσεων, για κατάργηση μισθών και δώρων, για τη μεγάλη διαμάχη της με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο για το θέμα του Αγιασμού, αλλά και για την απάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες και για τις θέσεις στο μεταναστευτικό,. Κυρίως όμως για τα όσα φημολογούνται ότι η εκλογή της θα συνοδευθεί με κατάργηση στο Άβατο του Αγίου Όρους και Προσβολή της Υπεραγίας Θεοτόκου, δηλαδή δεν υπάρχει ένα ζήτημα από αυτά που καίνε πραγματικά την ελληνική κοινωνία που να συμφωνεί με το λαό ή εν πάση περιπτώσει οι θέσεις τους να προσεγγίζουν, ούτε ένα. Όλα αυτά μεθοδευμένα από τις ΗΠΑ, που θέλουν να καταργηθεί το άβατο και να φύγουν οι Ρώσοι. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες σε αυτό το τόπο. Βέβαια ο κ. Πρωθυπουργός δεν πτοείται από κάτι τέτοια. Ακόμη και εάν σε όλες τις οργανώσεις της ΝΔ παραιτούνταν όλα τα μέλη σε ένδειξη διαμαρτυρίας, πάλι ο κ. Πρωθυπουργός θα προχωρούσε ακάθεκτος. Και μετά τι. Μετά η Νέα Πρόεδρος θα φροντίσει για ένα διάστημα να μην προκαλεί και ύστερα μαζί με τον κ. Πρωθυπουργό θα μεταβούν για προσκύνημα. Που αλλού στην Κωνσταντινούπολη, για να ευλογηθούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, που είναι ο μόνος που καταλαβαίνει τις ανησυχίες της, όπως και τις ανησυχίες του προηγούμενου Πρωθυπουργού και μπορεί αργότερα και στον Πάπα. Ε ύστερα όλοι μαζί θα ορμήσουν για να καταργήσουν το άβατο, αν του επιτρέψει η Παναγιά μας και δεν πεθάνει κανένας από αυτούς και μάλιστα η νεοεκλεχθησομένη, αφού όσες γυναίκες μπήκαν στο Άγιο Όρος, πέθαναν

  5. Μόνον αυτού τού είδους ελεεινά παράσιτα, ακραιφνείς προδότας Πίστεως καί Πατρίδος εμφανίζοντε όταν η κατά κόσμον ψευδομόρφωση υπολείπεται τής γνώσεως καί εμπράκτου εφαρμογής Τού Θείου Θελήματος. Αντί άνθρωποι Τού Θεού, Τού Κυρίου μου Ιησού Χριστού, καταντούν θηριόμορφα δαιμονιώδη τέρατα, δυσώδει τρωκτικά αρουραίοι, οι οποίοι ρωκανίζουν μανιωδώς τά θεμέλια τής Αγιωτάτης μου Πίστεως καί τής ηγαπημένης μου Πατρίδος. Η φοβερά οργή, κατάρα καί ανάθεμα Τού Θεού μου δέν θά αργήσει νά επιπέσει εις τά ξεροκέφαλά των, εις όσα πολιτειακά ψευδοαξιώματα κι’άν αναρριχηθούν, ως αράχνες, ιφαίνοντες τόν ραδιούργο ιστό,εναντίον τής Ορθοδοξίας καί Ελλάδος. Ο Λόγος Τού Θεού ΑΥΣΤΗΡΩΣ προειδοποιεί:: « ο ορύσσων βόθρον εις αυτόν εμπεσείται, καί ο ιστών παγίδα εν αυτή αλώσεται» καί «λάκκον ώρυξε καί ανέσκαψεν αυτόν καί εμπεσείται εις βόθρον όν ειργάσατο» καί «εν παγίδι ταύτη ή έκρυψαν,συνελήφθη ο πούς αυτών» καί «ο ορύσσων βόθρον τώ πλησίον εμπεσείται εις αυτόν» (Ψαλ.Ζ’16,ΛΔ’7,Θ’16-17,ΝΣΤ’7,Εκκλ.Ι’8,Παροιμ.ΚΒ’14,ΚΣΤ’27,ΚΗ’5….10..,ΚΘ’5,Σ.Σειρ.ΚΖ’26….29…).Σκάβουν τόν λάκκον τής Πατρίδος μου;;;; ουσιαστικά σκάβουν τόν ιδικόν των λάκκον, ουχί μόνον τόν πρόσκαιρον αλλά ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ. Δέν θά διαφύγουν μέ τίποτε όλα αυτά τά ελεεινά παλιοτόμαρα καί άχρηστα ανθρωποειδή τέρατα, δαίμονες μεταμορφωμένοι.Η ψευδομόρφωση καί η …..καρέκλα ψευδοεξουσίας τούς φούσκωσε αλαζονικώς παραγκωνίζοντες Τόν Θεόν μου, φανταζόμενοι …..ισοθε·ί·α !!!!!! (Πρ.Ησα·ί·α ΙΔ’12…..) καί τετυφλωμένοι «ουκ έγνωσαν, ουδέ συνήκαν, εν σκότει διαπορεύοντε» (Ψαλ.Π’5,Πρ.Ησα·ί·α ΜΔ’18),καταδυναστεύουν τόν λαόν καί καταπατούν τούς νόμους οι ασυνείδητοι, πανάθλιοι, βδελυροί σκώληκες. Διά τούτο προσπαθούν νά προωθήσουν αυτό τό έκτρωμα.

  6. Άξιος ο μισθός της !!!!!! Ελληνική δικαιοσύνη……βρώμα και δυσοδια !!!!!

  7. Κοφτε εβραίικη μάπα και βγάλτε συμπέρασμα.
    Σαν στημένη λεμονόκουπα είναι από της παρτουζες.

    1. αυτο το ασχημομουρικο ξωτικο ουτε ο διαβολος δεν πηδαει

  8. η κυρια εχει καμια συγγενεια με τον γιωργο σακελλαροπουλο τον…γνωστο εισαγγελεα;

  9. Πρέπει η κυβέρνηση νά προσέξει καί νά προστατεύει (μή πάθει κανένα κακό) η μέλλουσα (όπως φαίνεται) ΠτΔ πού ήταν (συν)υπεύθυνη γιά τήν μή αναγνώριση τἠς ακυρότητας τής κατάπτυστης “συμφωνίας” τών Πρεσπών από τό ΣτΕ (όπως λέει τό παραπάνω ρεπορτάζ) . Διότι, τότε, πιθανώς θά γίνει άλλος ΠτΔ πού πιθανώς Θά σταματούσε τόν διαμελισμό τής Ελλάδας καί τήν προδοσία τής Μακεδονίας. Αλλά η λεγόμενη “συμφωνία” τών Πρεσπών – ως διεθνής “συμφωνία” – απαιτούσε 180 ψήφους (καί όχι 154) σύμφωνα μέ τό Σύνταγμα. Επί πλέον πολλοί βουλευτές δήλωσαν επίσημα ότι η πραγματική τους βούληση ήταν νά καταψηφίσουν τήν “συμφωνία”αυτή αλλά ψήφισαν αντίθετα, δηλαδή υπήρχε ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ. Η εικονική όμως δικαιοπραξία (πού υπάρχει κατά Νόμον όταν υπάρχει διάσταση δηλώσεως καί βουλήσεως, βλ. τό σχετικό άρθρο του Αστικού Κώδικα πού ισχύει παντού) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ (180 ΑΚ), δηλαδή ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΓΟΥΣΑ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Επομένως αφού οι φήφοι αυτών (πού δήλωσαν εικονικότητα), ως μονομερείς δικαιοπραξίες (εκάστη ψήφος) υπαγόμενες στίς άνω διατάξεις τού Αστικού Κώδικα, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΥΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΓΚΥΡΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΟΥΝ στήν ψηφοφορία (πού έγινε στή Βουλή) γιά τήν έγκριση/αποδοχή, από τήν Ελληνική Βουλή, τής (νομικά ανύπαρκτης) “συμφωνίας” τών Πρεσπών, καί, συνεπώς, η όποια τέτοια “συμφωνία”- πού δέν συγκέντρωσε ούτε κάν τίς 150 ψήφους λόγω τής άνω εικονικότητας (ήταν πάνω από 10 εκείνοι οι βουλευτές πού δήλωσαν δημοσίως τήν εικονικότητα τής ψήφου τους – νά αναζητηθούν τά σχετικά video καί τά δημοσιεύματα τής εποχής) ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 150 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ καί , συνεπώς, είναι νομικώς ανύπαρκτη. Επομένως, αντικείμενο τής σχετικής δίκης στό ΣτΕ θά έπρεπε νά ήταν η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ex tunc (δηλαδή εξ υπαρχής) – καί όχι η “ανακήρυξη” (διά δικαστικής αποφάσεως) – τής εν λόγω “συμφωνίας” , πράγμα πού θά έπρεπε (σύμφωνα μέ τόν Νόμο καί τήν ισχύουσα Νομολογία) νά εξετασθεί καί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ από τό ΣτΕ ακόμα καί εάν δέν είχε προβληθεί σχετικό αίτημα (απολύτου ακυρότητας) μέ τίς προσφυγές/προτάσεις τών όποιων διαδίκων, δοθέντος ότι οι δημόσιες δηλώσεις (περί εικονικότητας τής ψήφου άνω τών 10 βουλευτών) ήταν ΓΝΩΣΤΕΣ στό Πανελλήνιο (άρα καί στούς Δικαστές πού δίκασαν, συμπεριλαμβανομένης επομένως καί τής Κας Σακελλαροπούλου) , καί, επομένως τό ΣτΕ έσφαλλε καί κατά τούς άνω βάσιμους λόγους καί κακώς δέν αναγνώρισε τήν ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ αυτή. Ευτυχώς όμως γιά τήν Ελλἀδα η απόλυτη ακυρότητα αυτή (άρα τό νομικώς ανύπαρκτον τής “συμφωνίας”αυτής μπορεί νά προβληθεί καί νά αναγνωρισθεί οποτεδήποτε (η απόλυτη ακυρότητα είναι απαράγραπτη κατά τόν ΑΚ) είτε μέ νέα προσφυγή (από οιονδήποτε) είτε καί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ από τά αρμόδια δικαστικά όργανα (ιδίως λόγω τής σοβαρότητας τού θέματος).

Comments are closed.