Αίσχος στην ΕΡΤ! Δείτε ποιον έβγαλε ο Σπύρος Χαριτάτος στην εκπομπή του για να μην τον διώξει ο Μητσοτάκης! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
xaritatos

Ντροπή!
Γλύφει την νέα κυβέρνηση το Σπύρος Χαριτάτος για να τον κρατήσουν στην ΕΡΤ, καθώς στο τέλος του μηνά λήγει η συνεργασία του και πρόθεση των νέων διοικούντων στην Αγία Παρασκευή είναι να μην συνεχίσει η συνεργασία με τον γνωστό δημοσιογράφο.
Σήμερα έναν χρόνο μετά το ΜΑΤΙ ο Χαριτάτος φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Δημήτρη Φιλίππη, τον οικογενειάρχη του οποίου το 45% του σώματος είναι γεμάτο εγκαύματα και ο οποίος έμεινε για 78 ημέρες στην εντατική.

Ο Φιλίππης συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η μεγάλη ερώτηση ωστόσο παραμένει.

Γιατί ο Χαριτάτος επι ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε ποτέ να ασχοληθεί με την αδιαφορία Τσίπρα Πολάκη και των άλλων που τόσα χρόνια μας το παίζανε φιλάνθρωποι στα κανάλια αλλά έγραψαν τον Ελληνικό λαό στα παλιά τους των υποδημάτων.
xaritatos 1

xaritatos 2

Κρίμα που ο Χαριτάτος θυμήθηκε τώρα τον μεγάλο ήρωα από το Μάτι! Δεν το έκανε όμως να τον τιμήσει, το έκανε να σώσει το «τηλεοπτικό του τομάρι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κάποτε τον συμπαθούσα μέχρι που άρχισα να διαβάζω τις αναρτήσεις του… τον σιχάθηκα…. άσε που έχει ωραιοπάθεια και αλλάζει συνέχεια τις φωτογραφίες του προφίλ του για τα λάικ αχαχχαχα

  2. Το κοπρόσκυλο θα αποφασίσει να βρει μια αληθινή αντρική δουλειά να εργαστεί;;;…. Αρκετά δεν την έβγαλε τεμπελικα;;;…. Αρκετά τον πληρώσαμε..

  3. Κ,Μητσοτακη καθαρησε την κοπρο του Αυγειου απο τα αχρηστα κοπροσκυλα τους σφουγγοκολαριους που εχει μαζεψει το αλλα πολιτικο κοπροσκυλο ο απλυτος Μπολσεβικος τσιπρας !!!!

  4. ποτε αρχισε η εκπομπη του Χαριτατου φετος;;;Γιατι δεν το υπολογιζετε;;;

  5. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..ΤΩΡΑ Σ ΕΠΙΑΣΕ Η ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ….ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ….ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ Σ ΑΚΟΥΩ…

  6. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΕΞΩ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΧΟΝΤΡΕ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΩ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ!

  7. Ναι να τους διώξει όλους ο Κούλης και να βάλει γενικό ντρερβέναγα τη Σία Κοσιώνη που είναι πέρα για πέρα αντικειμενική.
    Τι μας πει ό Αδωνις με τον Κούλη που σε μία νύχτα έριξαν μαύρο να κάνουν πλάτες σε Αλαφούζους Κοντομηνάδες Κυριάκηδες κ.λ.π.

  8. Αυτος δεν ειναι, που ειχε κανει, ενα μουφενιο ρεπορταζ και τον σουταρανε;;;

  9. επειδη ειδα την συνεντευξη χαριτατου βελοπουλου και εγινε αναφορα στους λαθροεισβολεις,νομισα οτι ακομη ειναι ο συριζα στην εξουσια.Ο κολ@@φτης χαριτατος πρεπει να φυγει χθες απο την ερτ.

  10. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ………………

Comments are closed.