ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΞΕΦΤΙΛ@Σ! Εν ενεργεία δικαστικός αποκαλύπτει τον κρυφό νόμο το ΣΥΡΙΖΑ για τους ΛΑΘΡΟ που πέρασαν στα μουλωχτά…

Κοινοποίηση:
PROSOXI-MAKELEIO

Αν υποθέσουμε ότι η παρακάτω καταγγελία που λάβαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι αληθής, αποτελεί μια τρανή απόδειξη προδοσίας των βρωμερών εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με αυτήν, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ λαθρολάγνοι αποφάσισαν στα μουλωχτά και υπόγεια – όπως πάντα – άλλωστε, οι Έλληνες να φάνε στο κεφάλι για πάντα στους ΛΑΘΡΟ. Ποια άραγε Κυβέρνηση θα μπορούσε να μισήσει περισσότερο το λαό που υποτίθεται κλήθηκε να υπηρετήσει;

Διαβάστε την καταγγελία:

|Αυτό που θα ήθελα να σας γνωρίσω [αν δεν το γνωρίζετε ήδη], γιατί εγώ προχθές το έμαθα και εξεπλάγην δυσάρεστα, είναι ότι με νόμο τού απελθόντος ΣΥΡΙΖΑ έχει καταργηθεί η διοικητική απέλαση!
Δηλαδή αν κάποιος καταδικασθεί και κριθεί επικίνδυνος για την πολιτεία και την ελληνική κοινωνία, δεν μπορεί πλέον μαζί με την ποινή που θα του υποβληθεί από το δικαστήριο να του γίνει και απέλαση μετά την έκτισή της.
Τα χέρια τής δικαιοσύνης είναι δεμένα και κάνουν τον τροχονόμο σε αλλοδαπούς κλέφτες, ναρκέμπορους, μπαχαλάκηδες και δολοφόνους.
[Αυτό από δικαστικό που ανεβαίνει στην έδρα και φτύνει τον εαυτό του μετά για την δουλειά που κάνει.]
Θα ήταν πρέπον αυτό να το αναδείξετε, όχι ότι θα άλλαζαν τα πράγματα τώρα, αλλά να καταλάβει ο Έλληνας τι έχουν κάνει [και κάνουν] για να μην φύγει κανένας αλλοδαπός παραβατικός από αυτό τον τόπο!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μισέλληνες! Και βρέθηκαν και κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που τους ψήφισαν. Μακάρι να κατέβουν στο 2.9% να μην τους ξαναδούμε, ούτε και να ακούσουμε για αυτούς.

    1. Φίλε, ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ και το Χειρότερο Είναι Ότι ΔΕΝ Έχει Ακόμη Κατανοήσει το Λόγο !!!

      Θα το Καταλάβει Όμως για τα Καλά, Τώρα που Σύντομα θα Έχουμε Εκλογές στην Ελλάδα, Εξαιτίας της Διαχείρισης του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, και επί τέλους θα Μπορούμε να Ψηφίζουμε και Πάλι οι Απόδημοι Έλληνες ( Έναν Νόμο που ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Ήθελε να Περάσει, Διότι Γνωρίζει ΠΩΣ στους Απόδημους Έλληνες ΔΕΝ Έχει Δεξαμενή Ψηφοφόρων ), το Ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ Εκεί θα Φθάσει στο 3%, Ίσως να ΜΗΝ Είναι και στην Επόμενη Βουλή.

      ‘Άγγελος από Μιλάνο

  2. Το νόμο παρασκευόπουλου τον κατάργησε η νεα δημοκρατία που ειναι κυβέρνηση.Τι λεμε τωρα.Προδότες ολοι του ελληνικού λαού.

  3. Οι νομοι του Συριζα και των εκαστοτε πολιτικων δεν ειναι θεοκτιστοι ,μπορουν να καταργηθουν και να ματαβληθουν ανα πασα στιγμη,αρκει ο λαος δυναμικα να το απαιτησει .
    Δεν θα αφησουμε την ολιγαρχια των πολιτικων να καψει τα εκατομυρια των Ελληνων πολιτιτων.
    Αν ξεσηκωθουμε ολοι θα τριξουν τα κοκκαλα τους και δεν θα ξερουν που να εξαφανιστουν για να γλυτωσουν απο την οργη του λαου.
    Οσο εμεις θα αποδεχομαστε παθητικα τις αφθαιρεσειες τους τοσο πρερισσοτερο αυτοι θα μας καινε.
    Ενα θα μας σωσει να ξεσηκωθουμε ολοι μαζι και να απαιτησουμε να επιβληθει δικαιοσυνη
    συμφωνα με το συμφερον του Ελληνικου λαου
    και οχι των λαθροεισβολεων.

  4. Παψε πια εσυ νουτελα απ το Μιλανο , ασπιρίνες για τα αρχιδια μας παιρνουμε ,φαφλατα ολο τα ιδια και τα ιδια λες

  5. Γιατι είναι ανθέλληνες ; εχεις διαβασει την συμφωνια των πρεσπων; ποτε θα καταλάβεις πλεον ότι αυτή η χωρα απ τον καιρο που ελευθερωθηκε το 1829 ποτε δεν ηταν ανεξαρτητη ,ανέκαθεν αλλοι αποφασιζαν για μας και αυτό ετσι θα γινεται ,αυτή είναι η αληθεια και η ουσια παει και τελος.

    1. Ασφαλώς και Έχω Διαβάσει τη Συμφωνία, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και στα ΑΓΓΛΙΚΑ.

      Το Έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ Είναι Ότι Έδωσε το Όνομα της Μακεδονίας, έστω τη Διπλή Ονομασία, που Αυτό Έτσι κι Αλλιώς θα Γινόταν και με Κυβέρνηση της ΝΔ, που Ήταν ΠΑΝΤΑ η Πάγεια Θέση της.

      ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Και να Συνπληρώσω και Κάτι Ακόμη, Όσον Αφορά το ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

        Ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2015, Άνοιξε Διάπλατα τα Σύνορα της Ελλάδος, Επιχειρώντας την ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Έφερε Ότι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ Στοιχείο Υπάρχει από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ, Προσδίδοντας το Προφίλ του Πρόσφυγα, Αδιαφορώντας για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

        Ο ΣΥΡΙΖΑ Έκανε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για τους ΡΟΜΑ και τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Αφήνοντας τους ΈΛΛΗΝΕΣ στο Περιθώριο.

        Ο ΣΥΡΙΖΑ Τιμωρούσε τον Έλληνα για Μία ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ, π. χ. Χωρις Εισιτήριο στα ΜΜΕ, και Άφηνε ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, για τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ τους, Όπως ΚΛΟΠΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ, κ. λ. π.

        Είναι Λίγα Αυτά;

        Άγγελος από Μιλάνο

  6. τωρα το καταλαβες καιρο ειναι γνωστος ο νομος του Συριζα……..Δικαστικε καιρος να αλλαξεις επαγγελμα σε ενα χωρο ποια απο χωρα που δεν υπαρχη δικαιοσυνη και ολα τα σκουπηδια κανουν οτι γουσταρουν και λογαριασμο δεν δεινουν……………..

  7. Ζαίοι προδότες λαθρολάγνοι,αλλά κι ο κούλης τα ίδια σ@ατά είναι

  8. Ελλάδα , η χώρα που ελευθερώθηκε από κάποιους
    Γίνεται μια γιγάντια φυλακή από αλλους

  9. Kαι το Κουλις συμπληρωνει 5 μηνες εξυσιας και κανει τα ιδια και χειροτερα,και τα 2τους για τον Βιλον καβαλα.

  10. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!! ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ????ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ???? Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΓΚΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ !!!!

  11. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ακόμη και Αληθινή να Είναι η Πληροφορία Αυτή, ΔΕΝ Υπάρχει Κανένα Πρόβλημα. Η ΝΔ που Είναι Σήμερα Κυβέρνηση Μπορεί να Αλλάξει το Νόμο που Ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Αυτό Πρέπει να Γίνει Μεγάλο Θέμα, Διότι Συνιστά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Όχι Βεβαίως Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Είναι Ικανός για Προδοσία εις Βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ, το Απέδειξε Άλλωστε με τη Διαχείριση του Λαθρο-Μεταναστευτικού και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι Άνθρωποι Είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ τι να Λέμε Τώρα. ΜΙΣΟΥΝ Ότι Ελληνικό Στοιχείο Υπάρχει.

    Καλά ρε Στέφανε, τα Κανάλια τι Κάνουν; ΔΕΝ Γνωρίζουν Αυτόν τον Νόμο να τον Αναδείξουν και να το Κάνουν Θέμα να Δούμε τι Έχει να Πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ πια;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Και κόκκινος οπαδος και γαλάζιος οπαδός ρε φαταουλάκο;
      Μπαρτσελονέτος έπρεπε να υπογράφεις σύντροφε!!!!

Comments are closed.