ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… “ΣΟΚ” ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ;Το παραδέχτηκε ο οδηγός της Corvette! «Μπήκα σε αμάξι φίλου και έφυγα…»

Κοινοποίηση:
drastis_corvete_main_2

Νέα τροπή στην υπόθεση του Τροχαίου στην Γλυφάδα. Ο 40χρονος παραδέχτηκε ότι εξαφανίστηκε με αυτοκίνητο φίλου του. “Τι έκανες ρε;” φέρεται να του φώναξε αυτός που τον παρέλαβε

Στην παραδοχή ότι αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο μπήκε αμάξι φίλου του και έφυγε προχώρησε στην κατάθεσή του ο 40χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) σκότωσε τον 25χρονο στην Γλυφάδα.

“Τι έκανες ρε;”

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει πως η Corvette του 40χρονου έκανε “σφήνες” στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και τελικά χτύπησε την μηχανή του 25χρονου.

Από πίσω του βρισκόταν άλλο αμάξι σε κοντινή απόσταση, για το οποίο από την αρχή οι πληροφορίες ανέφεραν ότι παρέλαβε τον 40χρονο μόλις έγινε το τροχαίο και εξαφανίστηκε.

Τώρα ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, παίρνοντας τον 40χρονο για να φύγουν του φώναξε “τι έκανες ρε;”.

Από την μεριά του ο οδηγός της Corvette παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έφυγε με το αμάξι του φίλου του από το σημείο.

Τι προβλέπεται από εδώ και πέρα

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και όχι της προανακριτικής. Αυτό σημαίνει πως ο εισαγγελέας είναι αυτός που θα αποφασίσει από εδώ και πέρα αν ο 40χρονος θα είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη η αν θα προφυλακιστεί.

Αυτός είναι επίσης και που θα αποφασίσει αν ο φίλος του θα δικαστεί για υπόθαλψη εγκληματία, και αν το αδίκημα θα χαρακτηριστεί ως κακούργημα.

“Ετοιμαζόταν να παντρευτεί”

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, φίλος της οικογένειας του 25χρονου χαρακτήρισε τον 40χρονο έναν “διάολο που Corvette” που έκοψε το νήμα της ζωής του νεαρού.

Όπως είπε, ο 25χρονος ετοιμαζόταν να παντρευτεί, και οι δικοί του έκαναν όνειρα γι αυτόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: