ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Βορειοηπειρώτης που πυροβόλησε για να σώσει την Ελληνική σημαία!

Κοινοποίηση:
1

 

 

Ονομάζεται Κατσίφας Κωνσταντίνος, σύμφωνα με τις Αλβανικές Αρχές… Υπενθυμίζουμε ότι το Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε την Κυριακή στο χωρίο Βουλιαράτι στην Βόρειο Ήπειρο. Ο Ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.


 

Φωτογραφίες από την μεγάλη επιχείρηση της Αλβανικής αστυνομίας 

flag9
flag8
flag7
flag6
flag5
flag4
flag3
flag2
flag1
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι Αλβανοι γκρεμιζουν τα σπιτια των Ελληνων της μειονοτητας, τωρα αρχισαν και τις δολοφονιες και οι εδω πολιτικαντηδες τους εχουν στα ωπα ωπα δινοντας τους επιδοματα, στα νοσοκομεια δεν πληρωνουν ουτε δεκαρα και ολα τα χρηματα τους μαυρα, χωρις να πληρωνουν φορους, αλλα η Ελληνικη κοινωνια πρεπει να ανεχεται τις εγκληματικες δραστηριοτητες δεκαδων Αλβανων κακοποιων που εχουν κουβαληθει στη χωρα και το Ελληνικο κρατος δεν τους στελνει στο διαολο απελαυνοντας τους !!!!!

  2. Μπράβο στο παλικάρι έπρεπε να είχε κάνει κάτι η ελλαδα να τον υποστηρίξει έστω διπλωματικά

    1. Ποιά Ελλάδα ρέ φίλε όταν οι μισοί είναι τού καναπέ καί οι υπόλοιποι τού facebook καί ότι άλλη μαλ@κία υπάρχει στόν λιγοστό εγκέφαλο τού κάθε βλάκα απ’ αυτή τήν χώρα.

    2. η ελλαδα ειναι υπο κομουνιστικη κατοχη απο το 74
      πρεπει να την απελευθερωσουμε πρωτα απο τους αριστερους προδοτες μισελληνες να παρουμε την εξουσια εμεις οι ελληνες εθνικοπατριωτες και να δημιουργησουμε εθνικο κρατος
      τοτε θα ειναι ΕΛΛΑΔΑ!

Comments are closed.