ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ! Στο κέντρο της Αθήνας: Ουρές για να πάρουν το ΠΑΡΑΔΑΚΙ αλλοδαποί υπό την προστασία των ΜΚΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Κοινοποίηση:
1

Οι σκηνές είναι καθημερινές… Αυτές που θα δείτε όμως στο βίντεο είναι πριν από λίγο… Πρωϊ της 4ης Οκτωβρίου 2019 στην Παρασκευοπούλου στο κέντρο της Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ας ξεσηκοθούμε ολοι εναντίον τών ανθελληνικών Μ.Κ.Ο. Αυτές καταστρέφουν την χώρα μας κι’εμεις κοιμόμαστε. Αυτές εχουν την αποκλειστική ευθύνη γιά την εισβολή στήν Χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων απρόσκλητων,από χώρες πού καμμιά σχέση δέν εχουν μέ πολέμους,εκτός τής Συρίας.Α.Χ.

  2. ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ…

  3. ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

  4. Αυτοί είναι ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ που ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ και που εσκεμμένα, μας τους κουβάλησαν στην Χώρα…
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  5. Τι αλλοδαποί; Επαγγελματίες Λαθρομετανάστες χαραμοφάηδες είναι.

  6. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ……………..

Comments are closed.