ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! Κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας η 38χρονη και μητέρα ενός παιδιού

Κοινοποίηση:
5043935

Μία γυναίκα 38 ετών είναι το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα. Η γυναίκα είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Μιλάνο και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το τοπικό grtimes.gr, η 38χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού και ασχολείται με τα κοινά στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν υποψήφια με κορυφαίο συνδυασμό της Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ταξίδεψε στο Μιλάνο όπου παρέμεινε για τέσσερις ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το fashionweek και φέρεται να επέστρεψε στις 23 Φεβρουαρίου.

Η 38χρονη είχε λίγο πυρετό τη Δευτέρα και την Τρίτη πήγε στο νοσοκομείο.

Από το πρωί επικρατούσε αναστάτωση μεταξύ των ανθρώπων που συναντήθηκαν τις τελευταίες μέρες μαζί της και οι οποίοι ενημερώθηκαν αμέσως. Ανάμεσα τους και μέλη του δημοτικού συμβουλίου οι οποίοι θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της θα εξεταστούν και φυσικά και τα μέλη της οικογένειάς της που έχουν ήδη απομονωθεί οικειοθελώς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν τεθεί σε απομόνωση τουλάχιστον 15 άνθρωποι.

Πάντως, πως είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας καθηγητής λοιμωξιολογίας και υπεύθυνος για την παρακολούθηση του κορονοϊού για λογαριασμό του ΕΟΔΥ, «η νεαρή γυναίκα είναι σε καλή κατάσταση και παρακολουθείται από ομάδα γιατρών. Η νόσος παραμένει μια ήπια νόσος και τονίζουμε την ανάγκη της τήρησης των κανόνων υγιεινής των χεριών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Που είναι το μοσχάρι αυτό; Έκλεισε και το Facebook της!!!

  2. Καλα δεν θα επρεπε να ειναι σε δωματιο απομόνωσης;Επιτρέπεται να κυκλοφορει στο προαύλιο;

  3. Μπες στο προφίλ της στο FB και θα καταλάβεις πόσο ανητικό ΙQ έχει: έχει αναρτήσει βιντεο του ALPHA, μόλις έφτασε από Ιταλία με ρεπορτάζ φίλου της με τίτλο Ο κοροναϊός “χτύπησε” και την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Εκεί φαίνεται ο φίλος της αλλά και η ίδια χωρίς μάσκες ενώ όλοι γύρω τους φορούν μάσκες. Τη Δευτέρα πήγε και στο Δημαρχείο (ήταν υποψήφια με τον Ζέρβα) και ίσως να κόλλησαν πολλοί εκεί, ακόμα και ο Δήμαρχος
    https://www.facebook.com/dimitra.voulgaridou.16

  4. Kαμαρωστε το ορκ που πηρε στον λαιμο της ολη την Ελλαδα πηγε ηρθε λεει σιγα μην τυχει σε μενα. Τελικα καταφερε να μολυνει ολη την ελλαδα ετοιμαστειτε για πανω απο 300 κρουσματα μονο Θεσσαλονικη εξαιτιας της που θα μολυνε τον αντρα της το παιδι της και οποιον αλλον συναντησαν αυτες τις μερες αυτοι οι οποιοι μολυνε ενα ευγε στο ΟΡΚ.

    1. Λες μαλακιες.Να’ξερες ποσοι εχουν κορονοϊο και το περνανε για απλο κρυωμα και γριππη και δεν πανε σε κανενα γιατρο και κανεναν νοσοκομειο.Ουτε κι εκεινη θα πηγαινε για ενα πυρετο χαμηλο,αν δεν ειχε ερθει απο την Ιταλια..Νομιζεις οτι αυτην την γυναικα περιμενε ο κορονοϊος για να ερθει στην Ελλαδα,Κι εσυ μπορει να εχεις και να μην το ξερεις.Δεν το περνανε ολοι βαρια και δεν πεθαινουν ολοι.

      1. Ετσι είναι, και πάνω από όλα ακόμη και να έκανε λάθη και να φέρθηκε ανόητα δεν είναι σωστό να στιγματίζεται ένας άνθρωπος για λόγους υγείας και να διαπομπεύεται, πάντοτε υπάρχει το απόρρητο σε θέματα υγείας, όμως χρειάζεται ενημέρωση και σοβαρότητα ώστε ο καθένας να κάνει το σωστό, γιατί αυτό που ξεχωρίζει τον ιό αυτόν από τους παρεμφερείς είναι η μεγάλη μεταδοτικότητα και η θνησιμότητα στα μεγάλα και με χρόνιες παθήσεις άτομα!!!!

Comments are closed.