ΑΣ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ! Τριγυρνάει με ένα κουτί κουραμπιέδες – Την “τιμητική” είχε ο Αντώνης Κανάκης

Κοινοποίηση:
μεγαλο

Μετά τη Βουλή, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εμφανίστηκε με ένα κουτί κουραμπιέδες και στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που την Παρασκευή πήγε με κουραμπιέδες στη Βουλή προκειμένου να κεράσει τους 147 που δεν ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτή τη φορά πήγε με τα ίδια γλυκά και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου, σε προηγούμενη εμφάνιση στην ίδια εκπομπή, είχε προκαλέσει «θερμό επεισόδιο» και προτού αποχωρήσει από το πάνελ είχε πει «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης και είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες».

Αυτή τη φορά, τα γλυκά τα… έστειλε στον Αντώνη Κανάκη, έπειτα από προτροπή του δημοσιογράφου, «για να τον γλυκάνω λίγο». Το «Ράδιο Αρβύλα» είχε σατιρίσει το ξέσπασμά της στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, παρουσιάζοντάς την σαν… λυσσασμένο σκυλί, κάτι που τη διασκέδασε πολύ κατά δήλωσή της.

«Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Κανάκης και τον συμπαθώ πολύ. Πάντα έβλεπα την εκπομπή του, μου αρέσει η σάτιρα», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου. «Οταν είδα τα βίντεο, ειδικά το δεύτερο που τσακώνομαι με τον κ. Γεωργιάδη, πέθανα στα γέλια. Στο μάρκετινγκ όταν σπούδαζα μου είχαν μάθει ότι και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση», συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΟΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΩΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΟΙΑ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΩΡΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΠΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΙΔΙΟΠΑΝΟ Η ΑΛΥΛΩΝΙΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΟΘΡΟΙ

Comments are closed.