ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ! Ο ΠΑΟΚ περνά στην αντεπίθεση

Κοινοποίηση:
paok

Οι τέσσεις λόγοι που ο ΠΑΟΚ αντιδρά στην τροπολογία – έκτρωμα και απαιτεί την εκδίκαση της υπόθεσης για να αποδείξει την αθωότητά του

Ηπροσπάθεια καταδίκης του ΠΑΟΚ, χωρίς καν να γίνει δίκη, συνεχίστηκε με την υπερψήφιση μιας τροπολογίας-έκτρωμα, την οποία ήδη κάποιοι προσπαθούν να την μετατρέψουν σε δήθεν «σωσίβιο» του «Δικεφάλου του Bορρά».

Οι «ασπρόμαυροι», με ανακοίνωσή τους, πήραν θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, δείχνοντας πως αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει αυτό που όλοι οι υπόλοιποι αποφεύγουν μεθοδικά: να εξεταστεί η ουσία της υπόθεσης. Μια υπόθεση που μέχρι στιγμής έχει εξεταστεί από μια διάτρητη επιτροπή και η οποία δεν έχει φτάσει ακόμα στη τακτική δικαιοσύνη.

Είναι πλέον ξεκάθαρη η προσπάθεια παρουσίασης του ΠΑΟΚ ως ευνοημένου, για μια υπόθεση για την οποία κάποιοι επιμένουν να τον καταδικάζουν πριν καν τον δικάσουν.

 

Οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ φωνάζει στην προσπάθειά του να βγάλει από πάνω του ένα στίγμα που μεθοδευμένα προσπαθούν να του αφήσουν είναι συγκεκριμένοι:

  1. Ο ΠΑΟΚ «σύρθηκε» ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την πρώτη της συνεδρίασης εξέτασης της υπόθεσης να έρχεται στις 19/12/2019, και την αντικατάσταση μελών της από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να καταγράφεται στις 17/12/2019, δυο μέρες νωρίτερα. Η χρονική στιγμή στην οποία ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε να αντικαταστήσει τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που φανερώνει προθέσεις, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει την παρατυπία που υπάρχει όσον αφορά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν προκειμένου να γίνει αυτή η αντικατάσταση. Πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι ο Νικόλαος Τζουλάκης, για τον οποίο το «Έθνος της Κυριακής» κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το βιογραφικό του, παρουσιάζοντας όλες τις «σκιές» που έχουν υπάρξει σε αυτό.
  2. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η σύνθεση της οποίας θα πρέπει να ελεγχθεί, εξέτασε την υπόθεση και προχώρησε σε μια εισήγηση που δεν είναι δεσμευτική. Ο ΠΑΟΚ δεν ζητά να αθωωθεί. Ζητά να δικαστεί ενώπιον τακτικών δικαστών, ανθρώπων που έχουν τις νομικές γνώσεις να ασχοληθούν με την υπόθεση, έτσι ώστε να παρουσιάσει τα επιχειρήματά του και να προσκομίσει τις αποδείξεις, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχει υπόθεση πολυϊδιοκτησίας και δεν υπάρχει καμία σύνδεση του Ιβάν Σαββίδη με την ΠΑΕ Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ δηλώνει αθώος και κάποιοι προσπαθούν να τον εμφανίσουν ένοχο πριν καν η υπόθεση οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
  3. Ο ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, έχοντας επίσης αντιληφθεί πολύ καλά και τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού κατέθεσε τροπολογία – έκτρωμα, με μοναδικό σκοπό να εμφανιστεί ως «σωτήρας» του ΠΑΟΚ. Ενός ΠΑΟΚ που -επαναλαμβάνουμε- κάποιοι καταδίκασαν πριν καν η υπόθεση εκδικαστεί.
  4. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, ιδίως μετά την κατάθεση και ψήφιση της τροπολογίας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας τεχνηέντως τον ΠΑΟΚ ως ευνοημένο. Προς αυτήν την κατεύθυνση και με τις ίδιες νόμιμες οδούς, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του βορρά» θα προσφύγουν στα δικαστήρια κατά μελών της ΕΕΑ. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ «οι κ.κ. Τζουλάκης, Αρκούδης, Φαραντούρης, θα λογοδοτήσουν ενώπιον κανονικών δικαστηρίων, όπου θα κληθούν να τεκμηριώσουν το διάτρητο έκτρωμά τους. Μια πολιτική απόφαση δηλαδή, χωρίς νομικό υπόβαθρο και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από τον Αυγενάκη, εντολοδόχο του Μαρινάκη».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλησπέρα Στέφανε,

    Τώρα Μόλις Διάβασα για την Ψήφιση της Τροπολογίας που επί της Ουσίας Καταργεί τον Υποβιβασμό Ομάδων για την Υπόθεση της Πολυ-Ιδιοκτησίας. Και αν το Δούμε και Ποιό Βαθιά το Θέμα, Ακόμη και ούτε για Άλλες Υποθέσεις που Αφορούν Υποβιβασμό, όπως, για παράδειγμα, για Χρέη ΠΑΕ ΔΕΝ θα Μπορεί να Επιβληθεί η Ποινή Αυτή, όπως Ισχύει στις Άλλες Χώρες.

    Πολύ Κακώς Έσπευσε η Κυβέρνηση να Αλλάξει το Νόμο και να τον Μετατρέψει σε Απλά Αφαίρεση Βαθμών. Εγώ Λέω, Εντάξει, θα Τιμωρηθούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη με Αφαίρεση Βαθμών, και τι Έγινε. Στην Ουσία η Πολυ-Ιδιοκτησία θα Υπάρχει και Είναι πια Νόμος του Κράτους. Με Αυτό που Έκανε η Κυβέρνηση, Τώρα και με το Νόμο, θα Αγοράσουν Ομάδες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ Έχει Ήδη την Ξάνθη κα το Βόλο, Άντε να Αγοράσει και Καμιά Ακόμη, θα Βλέπουμε Ένα Πρωτάθλημα ΞΕΚΑΘΑΡΑ Οικονομικών Συμφερόντων, και θα Είναι Όλα Ωραία και με το Νόμο. Για Ποιό Ποδόσφαιρο θα Μιλούμε Μετά;

    Υποτίθεται ότι η ΕΕΑ Είναι Ανεξάρτητη Αρχή, Μελέτησε τα Στοιχεία για την Υπόθεση ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗΣ και Έβγαλε μία Απόφαση η Οποία Είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ, Δηλαδή, ο Αθλητικός Δικαστής Απλά Πρέπει να Επικυρώσει και να Διατάξει Εκτέλεση της Απόφασης, Όπως Ακριβώς Συμβαίνει και στις Υπόλοιπες Χώρες.

    Η ΝΔ Επικαλέσθηκε την Κοινωνική Συνοχή της Ελλάδος για την Οποία Έκανε Λόγο ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ. Σοβαρά; Δηλαδή, θα Διαταραχθεί η Κοινωνική Συνοχή της Ελλάδος από τον Υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, Επειδή Έκανε την Παρανομία, με τη Συμμετοχή στα Διοικητικά Άλλης ΠΑΕ; Για τον Υποβιβασμό της ΑΕΚ, του ΆΡΗ, του ΗΡΑΚΛΗ, της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, για Διάφορους Λόγους, Γιατί ΔΕΝ Διαταράχθηκε η Κοινωνική Συνοχή της Ελλάδος;

    Δηλαδή, σε Άλλες Περιπτώσεις για Ομάδες που Υποβιβάσθηκαν, γιατί ΔΕΝ Παρενέβη η ΤΟΤΕ Κυβέρνηση Ώστε να Αλλάξει τη Σχετική Νομοθεσία, και να Είχαμε Τιμωρία Ομάδων με Αφαίρεση Βαθμών;

    Πέρυσι Σώθηκε από το Φάσμα του Υποβιβασμού ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, που ΔΕΝ Μπορούσε να Παρουσιάσει Έναν Πλήρη Φάκελο Αδειοδότησης, Εξαιτίας των Οικονομικών Προβλημάτων, Αλλάζοντας το Σχετικό Νόμο με Φωτογραφική Διάταξη για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Εφέτος το Ίδιο Συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και την ΞΑΝΘΗ. Κατά τα Άλλα Μιλούμε για Αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαίρου.

    Αλλά ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ Έτσι την Εννοούσε την Εξυγίανση, Αγοράζει 2-3 Ομάδες, να Δίνουν το 100% με τους Ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ για τον Τίτλο και με τον ΠΑΟΚ να Δίνουν Φιλικούς Αγώνες, με 3 Ελεγχόμενες Ομάδες Είναι 18 Βαθμοί, Απλά ΧΩΡΙΣ Κούραση και μία Καλή Προπόνηση, και Όσους Βαθμούς Μπορούν να Στερήσουν οι Ομάδες που Ελέγχει από τους Ανταγωνιστές, στην Προκειμένη Περίπτωση τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για να ΜΗΝ Μιλήσουμε για τη Διαιτησία που Βλέπουμε και το VAR, που Κάθε Κυριακή Απαξιώνεται η Τεχνολογία στο Ποδόσφαιρο, ενώ στις Άλλες Χώρες Προσφέρει Σημαντική Βοήθεια στη Διαιτητική Ομάδα ενός Αγώνα.

    Με Αυτά που Κάνει ο Μητσοτάκης, μία με τους Διορισμούς με Πλαστά Πτυχία, μία με την Όλη Διαχείριση στο ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Συνεχίζοντας την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Τώρα με Αυτή τη Σκανδαλώδη Νομοθέτηση, που ΔΕΝ Ισχύει σε Άλλη Ευρωπαική Χώρα, αν Αντέξει έως το Καλοκαίρι θα Είναι Θαύμα.

    Πολύ Κρίμα, γιατί Είμαι με τη ΝΔ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Όμως Θλίβομαι Πραγματικά με Όλα Αυτά που Συμβαίνουν.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ!!!!! ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΙΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΙ . Ο ΙΒΑΝ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ .

  3. …Ότι αν το πεινασμένο σκυλί του δώσεις να φάει αρχίζει και γαβγίζει. Ήταν ανεπανάληπτο αυτό που έκανε η κυβέρνηση με το να δείξει τρομοκρατημένη. Δηλαδή ισχύει κάποιος νόμος και αν παρανομήσει κάποιος ισχυρός αλλάζουμε τον νόμο για να πέσει στα μαλακά; Όλα ήταν ξεκάθαρα, έκανες αυτό πέφτεις κατηγορία. Τι μου τσαμπουνάτε ότι τα πρωταθλήματα παίζονται στα γήπεδα όταν κάποιος μαφιόζος έχει 3 ομάδες και του δίνει βαθμούς παίζοντας με σβησμένες μηχανές και τα δίνουν όλα για να κόψουν βαθμούς από τους αντιπάλους. Και αν έχουν ομάδα στην Ευρώπη τι έκαναν; Άντε να μαζευτεί ο μαφιόζος τώρα.
    Η ίδια η κυβέρνηση για να μην έχει προβλήματα έπρεπε να στείλει την υπόθεση στο CAS.
    Εδώ είναι αυτό που λέμε: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Comments are closed.