ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πατούλης: “Είναι δεδομένο ότι κατεβαίνω για Δήμαρχος Αθηναίων – Καμιά Ντόρα δεν με ενδιαφέρει – Δεν με πτοεί τίποτα”

Κοινοποίηση:
PATOULHS MPAKOGIANNHS

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης στην συζήτηση που είχε με τον Στέφανο Χίο και ερωτηθείς για το εάν τελικά θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος, για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων αποκάλυψε ότι είναι αποφασισμένος να δώσει την “μάχη” και να μην κάνει βήμα πίσω.

” Είναι δεδομένο ότι κατεβαίνω για δήμαρχος Αθηναίων. Δεν με πτοεί τίποτα, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Δεν με ενδιαφέρει καμιά Ντόρα, κανένας Μπακογιάννης”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλύτερα Πατούλης από ανίκανο Καμίνη και ισλαμολάγνο Μπακογιάννη!

  2. Πατουλης = Ροταρυ. Εχω και αποδεικτικα στοιχεια. Θα τον βγαλουν, γιατι κινουν, τα νηματα και Νοθευουν, τις εκλογες. Αλλα αυτα, δεν τα λεμε και δεν τα μαρτυραμε. Δεν συμφερει κιολας. Θα κατεβουμε, στις εκλογες. Αρειος Παγος, Κωνσταντοπουλου, Μαρουπα. Ελαβαν γνωσιν, των στοιχειων, περι Νοθειας. Ακουσατε, κατι;;; Οχι, βεβαια. Γιατι πρωτα απ` ολα, δεν συνεφερε, τις ιδιες, μιας και αυτες, ειχαν θεσει υποψηφιοτητα. Ως εκ τουτου, αμφισβητουντο και οι δικες τους, ψηφοι. Το καταλαβαμε;;;

  3. Εχεις να φας μαυρο σαν του μαυρογιαλουρου…………… παρε καλαθι μαζι σου

Comments are closed.