ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΜΠΑΧΑΛΟ με την ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ στον ΣΚΑΙ! ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Η “ΚΛΟΠΗ” από το ΚΟΝΤΡΑ του ΚΟΥΡΗ και τι θα γίνει με τον Νίκο Ευαγγελάτο! ΣΤΡΑΒΟ το ΚΛΙΜΑ Τάτι μου!

Κοινοποίηση:
tati

Πρεμιέρα 24 Σεπτεμβρίου, “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και όλα… μπάχαλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Μakeleio.gr” η σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου – για όσο καιρό θα είναι ακόμη, γιατί κακές γλώσσες μιλάνε για σύννεφα και καταιγίδες – έχει φέρει την αναστάτωση στο κανάλι του Φαλήρου. Η Τάτι δεν είναι και πολύ συμπαθής στους δημοσιογράφους του καναλιού και έτσι τα γραφεία θα παραμείνουν στο Μαρούσι – Στουντίου 10-13 –  στο κανάλι “Ε”, που θα μεταφερθεί στα παλιά γραφεία του Μέγκα στην Παιανία.  Δηλαδή ναι μεν θα βγαίνει η εκπομπή από τη συχνότητα του Σκάι, αλλά η βάση της θα είναι η περσινή.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκ των έσω η δημοσιογραφική ομάδα έχει στελεχωθεί με δημοσιογράφους που “έκλεψε” από το Κόντρα του μακαρίτη του Κουρή. Βλέπετε το Κόντρα δεν πληρώνει αφού τους έχει δύο – τρεις μήνες μέσα και έτσι κάποιοι προτίμησαν να πάνε στην ομάδα της Στεφανίδου, αν και δεν την πολυσυμπαθούν.  Το κλιμα δεν είναι και το καλύτερο. Η απόλυση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ επειδή αρνήθηκε να γίνει μέλος της δημοσιογραφικής εκπομπής της Τατιάνας έχει δημιουργήσει μεγάλες κόντρες.

Τώρα μένει να δούμε αν θα πάει καλά σε νούμερα ή αν θα κατρακυλήσει.

Η ομάδα μπορεί να είναι καλή αλλά το κλίμα το έφαγε ο γάιδαρος. Από την άλλη μένει να δούμε τι θα κάνει και ο κυρ-Νίκος. Θα τον πάρει μαζί της τελικά ή θα τον φάει η μαρμάγκα;

Οψόμεθα…

Δέσποινα Κατακουζηνού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: