ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Κρις Σπύρου : Η Συμφωνία των Πρεσπών εστάλη στον ΟΗΕ νύχτα και με τον πιο περίεργο τρόπο

Κοινοποίηση:
J

Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει αποσταλεί στα Ηνωμένα Έθνη εν μέσω της νυκτός και με τον πιο περίεργο τρόπο

Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν εστάλη στα Ηνωμένα Έθνη, από τον Μάθιου Νίμιτς, τον «Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών», όπως και θα έπρεπε. Ούτε εστάλη στα Ηνωμένα Έθνη από τους αρχιτέκτονες της Συμφωνίας των Πρεσπών, πρωθυπουργούς Ζόραν Ζάεφ και Αλέξη Τσίπρα. Ούτε από τους συνυπογράφοντες την Συμφωνία των Πρεσπών Υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και Νικολά Δημητρόφ.

Η Συμφωνία των Πρεσπών απεστάλη στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στο Συμβούλιο Ασφαλείας και στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 12 Φεβρουαρίου 2019, σε κοινό επιστολόχαρτο, όπου παρουσιάζονται τα εθνόσημα της Ελλάδας και της ανύπαρκτης «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας», από την «Πρέσβη Μαρία Θεοφίλη, Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Μόνιμης Αποστολής της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη», και από την «Σάνια Ζωγράφσκα Κρστέσκα, Επιτετραμένη (Προσωρινή) Αντιπρόσωπο της Μόνιμης Αποστολής της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στα Ηνωμένα Έθνη».

Το πότε και το πως απέκτησε «Μόνιμη Αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη» η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», και γέννησε «(Προσωρινή) Επιτετραμένη», την ίδια ημέρα, 12 Φεβρουαρίου 2019, που με την επιστολή της, η Σάνια Ζωγράφσκα Κρστέσκα πληροφόρησε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ότι η «Τελική Συμφωνία τέθηκε σε ισχύ», και τον παρακάλεσε «να διαβιβάσει την επιστολή στην Γενική Συνέλευση και στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών», είναι για μένα ανεξήγητο, παράλογο και πρωτοφανές!

Το γιατί ο Μάθιου Νίμιτς, ο Ζόραν Ζάεφ οι αρχιτέκτονες, οι κατασκευαστές και οι υποστηρικτές της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν έβαλαν τις υπογραφές τους στην επιστολή διαβίβασης της Συμφωνίας των Πρεσπών στα Ηνωμένα Έθνη, επιστολή που κηρύττει την Συμφωνία των Πρεσπών «σε ισχύ», είναι εύκολο να το εξηγήσει κανείς. Διότι ο Μάθιου Νίμιτς, ο Ζόραν Ζάεφ, οι αρχιτέκτονες, οι κατασκευαστές και οι υποστηρικτές της Συμφωνίας των Πρεσπών γνώριζαν πολύ καλά, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι παράνομα κατασκευασμένη και αντισυνταγματικά επικυρωμένη.

Η Συμφωνία των Πρεσπών, όπως έχει αποσταλεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας και στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 12 Φεβρουαρίου 2019, είναι ανθελληνικότατη, είναι ανυπόστατη και είναι παράνομα επικυρωμένη.

Όταν η Συμφωνία των Πρεσπών αντιμετωπίσει την ζυγαριά της παγκόσμιας δικαιοσύνης, εάν και όταν τα Ηνωμένα Έθνη την επικυρώσουν, θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων. Στον κάλαθο των αχρήστων προσπαθειών να υφαρπάξουν το ένδοξο όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας.

Και όταν η Επιτροπή Απονομής των Βραβείων Νόμπελ εξετάσει τις προσπάθειες των πολιτικών ηγετών της τελευταίας απόπειρας να υποκλέψουν το όνομα Μακεδονία, είμαι σίγουρος ότι η Επιτροπή, αντί να τους απονείμει το Νόμπελ Ειρήνης, που ονειρεύονται, θα τους απονείμει το Νόμπελ Απάτης, ή το Νόμπελ Σκευωρίας. Πιθανώς και τα δύο.

Έχω επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δύο φορές τις τελευταίες 25 ημέρες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουμε συστήσει Επιτροπή, με τον τίτλο «Επιτροπή Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών», της οποίας είμαι ο Πρόεδρος.

Η «Επιτροπή Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών» απαρτίζεται από Έλληνες της Αμερικής και του Καναδά. Όλοι αφοσιωμένοι, αποφασισμένοι και αφιερωμένοι στην ακύρωση της ανθελληνικής, της ανυπόστατης και της παράνομης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η «Επιτροπή Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών» έχει την έδρα της στην Νέα Υόρκη, κοντά στα Ηνωμένα Έθνη.

Εκ μέρους της «Επιτροπής Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών», έχω ενημερώσει για την παράνομα κατασκευασμένη, και την αντισυνταγματικά επικυρωμένη Συμφωνία των Πρεσπών, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του Προέδρου Τραμπ. Κυβέρνηση που έχει το δικαίωμα άσκησης βέτο στα Ηνωμένα Έθνη.

Η «Επιτροπή Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών» έχει προσλάβει παγκοσμίου φήμης δικηγόρους διεθνούς δικαίου. Οι οποίοι εξετάζουν την εγκυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών και το πως θα ακυρωθεί, και το που θα ταφεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Το που θα θάψουμε την Συμφωνία των Πρεσπών όπως είχα υποσχεθεί κατά την ομιλία μου στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην Πλατεία Συντάγματος στις 20 Ιανουαρίου 2019.

Θέλω οι απανταχού Έλληνες να γνωρίζουν ότι δεν έχουμε χάσει την Μακεδονία μας από κανέναν. Και ιδιαίτερα δεν έχουμε χάσει την Μακεδονία μας από τον ψευτο-σλαβο-Μακεδόνα, Ζόραν Ζάεφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο σπυ-rou είναι μεγάλη λέρα, απλα τώρα εμφανίστηκε πάλι παίζοντας για μια ακομα φορα τον “πατριώτη”…

    Ήρθαν
    ντυμένοι φίλοι
    αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
    το παμπάλαιο χώμα πατώντας
    και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

    Έφεραν το Σοφό, τον Οικιστή, και το Γεωμέτρη,
    βίβλους γραμμάτων και αριθμών,
    την πάσα υποταγή και δύναμη,
    το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.
    Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.

    Ούτε μέλισσα καν δεν γελάστηκε
    το χρυσό ν’ αρχίσει παιχνίδι
    ούτε ζέφυρος καν, τις λεύκες να φουσκώσει ποδιές.

    Έστησαν και θεμελίωσαν
    στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα
    πύργους κραταιούς και επαύλεις
    ξύλα και άλλα πλεούμενα,
    τους νόμους τους θεσπίζοντας
    τα καλά και συμφέροντα,
    στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.
    Και το μέτρο δεν…
    έδεσε ποτέ με την σκέψη τους.
    Ούτε καν ένα χνάρι θεού
    στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε
    ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς
    τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει.

    Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι»
    αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
    τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
    Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
    παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
    Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
    μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά.
    Μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά.

    Να προσέχουμε λίγο πατριώτες..
    δεν ειμαστε με τους προδότες, αλλά, τα πράγματα με τον SPY ρου είναι σκοτεινά στην καλύτερη…

Comments are closed.