ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Κανείς δεν το έχει καταλάβει!! Δείτε πως αφανίζουν σιγά σιγά τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από ΠΑΝΤΟΥ!

Κοινοποίηση:
1

« Καλησπέρα Στέφανε,

Καλό θα ήταν να κάνετε κάποιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα όπως και σχετική ανάρτηση στο makeleio.gr σχετικά με την επικείμενη συγχώνευση / ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των Ιδρυμάτων που έχουν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:

1) ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας
2) ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!!

Όλα αυτά τα Ιδρύματα που περιέχουν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ και τα ενσωματωθούν που? Στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Επίσης ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ το:

1) ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΣ το με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

και μην ξαφνιαστούμε στο μέλλον να πάρουν τα εναπομείναντα (2) που θα είναι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και να έρθουν να τα συγχωνεύσουν δίνοντας ένα νέο όνομα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι στα ΣΚΟΠΙΑ υπάρχει το ψευτό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – European University Macedonia https://eurm.eu χωρίς να το γνωρίζει κανείς στην Ελλάδα χωρίς να έχει γίνει ποτέ κάποια αναφορά για αυτήν την παράνομη ονομασία αυτό το ΨΕΥΔΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ όπως δεκάδες υπάρχουν στην Κύπρο. Στην Κύπρο όμως μπαίνοντας στο επίσημο site του Υπουργείου Παιδείας μπορεί κανείς να δει τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ του ψευδοκράτους όπως το Διεθνές Πανεπιστήμιο Κύπρου – Cyprus International University που Ίδρυσαν παράνομα οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι πάντα τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!»

πηγή: ΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ ΝΕΑ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ . ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ .

Comments are closed.