ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! «Έγκλημα» της UEFA με το VAR: Αποβολή- φάντασμα του Κριστιάνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ronal

Η επιλογή της UEFA να γυρίσει την πλάτη της στην τεχνολογία και να μην συμπεριλάβει άμεσα το VAR στους αγώνες του Champions League αποδεικνύεται, από πάρα πολύ νωρίς, ένα τεράστιο… αυτογκόλ, καθώς στο Βαλένθια- Γιουβέντους συντελέστηκε «έγκλημα»!

Τι ακριβώς συνέβη στο «Μεστάγια»; Ο Κριστιάνο φαίνεται ν’ ακουμπάει ελαφρώς τον Μουρίγιο, ο παίκτης των «Νυχτερίδων» έκανε μεγαλοπρεπές θέατρο και ο Μπριχ έδειξε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ την απευθείας κόκκινη κάρτα!

Η λανθασμένη επιλογή του Γερμανού διαιτητή θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποφευχθεί αν υπήρχε το VAR, δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά πόσο λάθος είναι η απόφαση της UEFA να μην το βάλει από φέτος στα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ρονάλντο με αυτή την κόκκινη- «φάντασμα» θα δεχτεί ποινή μίνιμουμ 2 αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το ματς και με την Γιουνάιντεντ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτο, πραγματικά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το VAR δεν μπαίνει στο παιχνίδι γιατί παίζονται πολλά εκατομμύρια και θα τους χαλάσει την “σούπα”!!!

    UEFA και λοιπά ΛΑΜΟΓΙΑ κονομάνε εκατομμύρια και πουλάνε τρέλα!!!

    Το VAR, υπάρχει σαν λειτουργία εδώ και πολλά χρόνια, και το βλέπουμε ΟΛΟΙ κατά την διάρκεια οποιουδήποτε αγώνα στις οθόνες μας με τις άμεσες επαναλήψεις φάσεων κλπ…!!! Απλά δεν υπάρχει η κατάλληλη αίθουσα στα γήπεδα με τους (να ‘χαμε να λέγαμε) ειδικούς…

    Ξαφνικά, κάποιοι ανακάλυψαν τον τροχό!!!

    Ρε άι σιχτίρ…

  2. το αριστερο κλωτσιδι στην αρχη της φασης δεν το ειδες;
    μεχρι κιτρινη ηταν παντως.

Comments are closed.