ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Του έστειλαν ΚΛΗΣΗ 8 χρόνια μετά για μια ΠΑΡΑΒΑΣΗ που δεν έκανε! “Δεν έχω πάει ΠΟΤΕ στον Δήμο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης! Γιατί να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα;” – ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ οι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ για να μαζέψουν ΧΡΗΜΑ!

Κοινοποίηση:
daa2ebdf0cabf59633b3d3224c09d3d3_XL

“Ονομάζομαι Κατσιλέρος Βασίλειος και είμαι μόνιμος κάτοικος Λαρίσης. Είμαι 51 ετών και άνεργος τα τελευταία 3 χρόνια. Στις 24 Οκτωβρίου έλαβα μια ατομική ειδοποίηση (1η) από τον Δήμο Βάρης- Βούλας Βουλιαγμένης με ημερομηνία εκδόσεως 2/10/2018.

Η αιτιολογία αναφέρει έναν αριθμό κλήσης, την ημερομηνία της παραβάσεως που ισχυρίζονται ότι έπραξα (30/12/2010 ημερομηνία 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!), την ώρα, τον αριθμ. κυκλοφορίας του οχήματος (που συμβαίνει να είναι ο αριθμός κυκλοφορίας του δικού μου οχήματος) και την μάρκα.

Δεν αναγράφονται η παράβαση, το μοντέλο και το χρώμα. Κάλεσα άπειρες φορές τα 4 νούμερα τηλεφώνων που αναγράφονται στο χαρτί του ταμείου, το οποίο και σας αποστέλλω, χωρίς αποτέλεσμα επαφής. Πότε καλούσε κανονικά και πότε έδειχνε κατειλημμένο.

Ποτέ στα 8 χρόνια δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση ή εστω να με ενημερώσουν για το περιστατικό και για το ποια ήταν η υποτιθέμενη παράβασή μου. Το περίεργο όμως είναι ότι εγώ δεν έχω πάει ποτές στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Ούτε ακόμη κι ως εργαζόμενος που ήμουν τότε.

Η ενασχόλησή μου ήταν στη φαρμακοβιομηχανία ως Ιατρικός Επισκέπτης. Την συγκεκριμένη ημερομηνία του δήθεν περιστατικού εργαζόμουν για την εταιρεία “ΜΙΝΕΡΒΑ” της οικογένειας Μπακάκου και ήμουν στην έδρα μου στην Λάρισα σε χριστουγεννιάτικες διακοπές!!!

Και το θυμάμαι και το γνωρίζω αυτό γιατί κρατώ ημερολόγιο τα τελευταία 20 χρόνια για να ξέρω πότε έγινε τι.  Το θέμα δεν είναι τα 20 ευρώ που μου ζητάνε να πληρώσω, αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα αρχής! Γιατί να πληρώσω την στιγμή που δεν έφταιξα;;;” καταγγέλει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο 51χρονος από τη Λάρισα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: