ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Δεν έστειλαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στο εξωτερικό!!!

Κοινοποίηση:
kataggelia

Αναγνώστης μας που ζει και εργάζεται στη Φρανκφούρτη μας έστειλε την παρακάτω καταγγελία. Μόλις τη διαβάσαμε, τρίβαμε τα μάτια μας. Επιβάλλεται η παρέμβαση εισαγγελέα για να ερευνηθεί η ορθότητά της.

“Καλημέρα από Φρανκφούρτη,

Μόλις άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα για τις ευρωεκλογές 2019 στο γερμανικό κρατίδιο του Hessen. Πήρα λοιπόν το πακέτο με τα ψηφοδέλτια, παω στο παραβάν, τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω… Λείπουν κόμματα. Πάω στην επιτροπή, το αναφέρω και παίρνω την εξής απάντηση:

“Δεν έχουμε από όλα τα κόμματα, δεν μας τα στείλανε! Αλλά αν θέλετε ψηφοδέλτιο συγκεκριμένα της Χ.Α., τότε πάρτε αυτό το χειρόγραφο!”.

Το μόνο που τους απάντησα ήταν ότι “ΘΕΛΩ το ΠΛΗΡΕΣ πακέτο ψηφοδελτίων, όπως ορίζει ο νόμος! Το τί θα ψηφίσω είναι δικό μου θέμα!” Δεν πήρα καμμία απάντηση!!!

Εγώ μίλησα και το ανάφερα! Πόσοι θα είναι αυτοί σήμερα που θα πάνε να ψηφίσουν, δεν θα μιλήσουν και δεν θα ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους (όποιο και να είναι αυτό), λόγω “ελλείψεως ψηφοδελτίων”…

Και αυτά τα αποτελέσματα θα θεωρηθούν έγκυρα!

Αν είναι έτσι, γιατί να γίνεται μυστική ψηφοφορία; Ας λέγαμε από μιας αρχής ποιό κόμμα θα ψηφίσουμε και κάναμε και οικονομία στο χαρτί.

Αχ, Ελλάς το μεγαλείο σου…

 

diavaste-makeleio

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: