ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ NASA! Εξωγήινες κατασκευές πάνω στον Αστεροειδή Bennu

Κοινοποίηση:
αστερ

Εξωγήινες κατασκευές πάνω στον αστεροειδή Bennu, υποστηρίζει ότι εντόπισε ο γνωστός ανεξάρτητος ερευνητής Scott C. Waring, όπως ακριβώς και παλαιότερα έχει βρει, όπως λέει, εξωγήινες δομές σε κάθε μετεωρίτη, αστεροειδή, δορυφόρο και πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα χρησιμοποιώντας τις ίδιες τις φωτογραφίες των NASA, ESA και JAXA.

 

 

Όπως, λοιπόν, ισχυρίζεται ο Scott C. Waring, βρήκε και στον αστεροειδή Bennu πολλές ανυψωμένες μαύρες δομές. Το πιο σημαντικό από όλα είναι μια σκιερή δομή με μακριά ουρά. Θα μπορούσε ενδεχομένως να παραπέμψει το μυαλό μας στην γήινη Σφίγγα της Αιγύπτου, όμως κατά την γνώμη του, πρόκειται για ένα ολόκληρο κτίριο.

Υπάρχουν τρία κύρια είδη δομών, επάνω στην επιφάνεια του Bennu, όπως σημειώνει:

1. Μη ανακλαστικές μαύρες δομές. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες και οι πιο συνηθισμένες.

2. Άσπρες κεραμικές δομές . Είναι μικρότερες, όχι συνήθως τόσο κοντά στις μαύρες δομές και τόσο ανακλαστικές ώστε να είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλά εστιασμένη φωτογραφία τους.

3. Μικρές μεταλλικές κατασκευές αργύρου. Μερικές φορές βρίσκονται μόνες τους, αλλά συχνά βρίσκονται γύρω από τις μεγάλες μαύρες κατασκευές που συνδέονται με μεταλλικούς σωλήνες στις μαύρες δομές. Αυτές είναι μόνο το 1-3% του μεγέθους των μαύρων δομών.

Σε σπανιότερες δομές έχει βρει:

1: Δομή γυάλινης πυραμίδας. Λίγο δύσκολο να αποκτηθεί σε ένα καλό screenshot.

2. Μία οκτάπλευρη αλλά πολύ επίπεδη δομή από χρυσό 24 καρατίων.

3. Ένα θόλο από σμαράγδι

Αυτοί που τα έφτιαξαν όλα αυτά, βλέπετε, είναι παντού στο ηλιακό μας σύστημα. Υπήρχαν εδώ δισεκατομμύρια χρόνια πριν, και θα είναι εδώ δισεκατομμύρια χρόνια μετά από μας, επιμένει ο Scott C. Waring

Όλες αυτές οι φωτογραφίες που αναδεικνύονται στο παρακάτω βίντεο προέρχονται από το επίσημο σύνδεσμο της αποστολής:

ekpa

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien STRUCTURE found on Asteroid Bennu as NASA begins historic mission

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: