ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!! Επικεφαλής ΜΚΟ δασκαλεύει λαθρομετανάστες πως να κλαίνε για να τους λυπηθούν οι Έλληνες Φρουροί – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Κοινοποίηση:
1

H Διευθύντρια μιας ΜΚΟ καταγράφηκε σε βίντεο να εξηγεί πώς συμβούλευε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να υποκρίνονται κατά τη διαδικασία ελέγχου ώστε να περνούν τα σύνορα της Ελλάδας ..Κάνοντας τους Συνοριοφύλακες να τους λυπηθούν

Η Απόδειξη οτι οι ΜΚΟ στην Ελλάδα δρούσαν μεθοδευμένα εναντίον της Χώρας την ώρα που ο Μουζάλας και τα παρτάλια του Υπουργείου του τους χρηματοδοτούσαν Υψηλόβαθμο στέλεχος μιας ΜΚΟ που βοήθησε πάνω από 15.000 λαθρομετανάστες να φτάσουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εμφανίζεται να παραδέχεται ότι εκπαίδευε συστηματικά αιτούντες άσυλο να περνούν τη διαδικασία ελέγχου υποδυόμενοι ότι έχουν υποστεί διώξεις.

 

Η Ariel Ricker, εκτελεστική διευθύντρια της ΜΚΟ Advocates Abroad, η οποία παρέχει νομική βοήθεια σε λαθρομετανάστες, καταγράφεται σε βίντεο — ντοκουμέντο να συζητά ανοιχτά πώς τους διδάσκει να ψεύδονται μπροστά σε συνοριοφύλακες.

Το βίντεο δημοσίευσε η ακτιβίστρια και συγγραφέας, Lauren Southern, και θα συμπεριληφθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη.

Στο βίντεο, η Ricker ακούγεται να περιγράφει ότι η οργάνωση παρέχει εκπαιδευτικές συναντήσεις για λαθρομετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη, στο πλαίσιο των οποίων διδάσκονται πώς να φέρονται στις συνεντεύξεις με τους υπευθύνους στα σύνορα.

«Τους λέω ότι είναι ηθοποιία, όλο αυτό είναι ηθοποιία… γι’ αυτούς ώστε να περάσουν, πρέπει να υποδυθούν τον ρόλο τους στο θέατρο», ακούγεται να λέει.

Η ίδια ακούγεται να αποκαλεί το Ελληνικό προσωπικό και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ως «εντελώς ηλίθιους» (f…ing stupid) και να περιγράφει τη διαδικασία που η οργάνωση ανέπτυξε για να τους εκμεταλλεύεται στη διαδικασία ελέγχου (screening).

Μια μέθοδος που διδάσκει σε λαθρομετανάστες είναι να εκμεταλλεύονται τη χριστιανική συμπόνοια στην Ελλάδα όπου η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία είναι η κυρίαρχη, με το πρόσχημα ότι διώχθηκαν επειδή ήταν Χριστιανοί. Περιγράφει, μάλιστα, να τους λέει πώς να προσεύχονται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, καθώς κάτι τέτοιο φανερώνει «τιμιότητα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κανουν οτι θελουν, αλωνιζουν ανενοχλητοι οι αλητες των ΜΚΟ και οι τσαρλατανοι των Συριζανελ σφυριζουν αδιαφορα!!!!! Γεμισαν την χωρα λαθρομεταναστες, διοτι ειναι πιστοι οπαδοι της παγκοσμιοποιησης του Σορος, καταστρεφοντας την χωρα!!!! Να απελαθουν τωρα ολοι οι αλητες των ΜΚΟ, καποιοι απο αυτους ειναι και διακινητες λαθρομεταναστων!!!!!

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΞΟ……………….ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΜΠΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗς ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΣΟΙΜΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ …………………….

  3. Απέλαση …. χθες και αναγκαστική πολιτογράφηση στη χώρα των “φίλων” της.
    Έτσι …. για να “καλοπεράσει” στα χέρια τους !

  4. Υπάρχουν εντολές που τους λένε ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Πιο πάνω όμως απο κάθε ανθελληνική εντολή υπάρχει το συμφέρον της πατρίδας και της προστασίας των Ελλήνων που θα πρέπει να λειτουργήσει πάνω απο όλα και να τους απαντήσει ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα. Σαν εκείνον τον λιμενικό που πέθανε στην Μυτιλήνη και τον λέγανε ήρωα, μη χέσω. Ήρωας είναι αυτός που πεθαίνει για την πατρίδα του, όχι αυτός που βάζει εγκληματίες στην πατρίδα του για να την ρημάξουν τελείως. Αυτός λέγεται προδότης, ας μάθουν ορισμένοι ηλίθιοι την ετυμολογία των λέξεων.

Comments are closed.