ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! Αυτό υποτίθεται ότι είναι ελληνικό ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές – ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

Κοινοποίηση:
1

Και οχι δεν είναι πλάκα,ούτε αστείο ..αυτό το κόμμα.με.τους υποψηφίους που βλέπετε θέλει την ψήφο σου στις ευρωεκλογές!.

Μάλιστα έχει πάρει και την έγκριση από τον Άρειο Πάγο! Είναι το τουρκοκόμμα DEB εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου με έδρα κυρίως την Θράκη…

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στις βουλευτικές εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. “Κόμμα ειρήνης, ισότητας και φιλίας”, ούτε ημισελήνους, ούτε πατρίδες, ούτε έθνη…..ο κουτός γραικός πάει και βάζει σταυρούς και τσιτάτα για το έθνος και τον κόπτει ο Άρειος Πάγος, ο Πάγος του Χίτλερ δηλαδή.

  2. Περαστικά στην πατρίδα μας που χάνεται. Περαστικά και στα σάπια μυαλά και την σκατένια νεοελληνική μας κωλονοοτροπία, που τοσα χρονια επιτρεψαμε να συμβουν ολα αυτα υπο την ανοχή μας. Ενας λαος γιδοπροβατων και ζώων καταντησαμε. Αλλα ποιος νοιαζεται? Ο καφες και το σουβλακι να υπαρχει…ολα καλα…

  3. Και να λάβει κανείς υπ΄όψιν του ότι ο ΄Αρειος Πάγος απέρριψε από τις Ευρωεκλογές ψηφοδέλτιο Ελληνικού κινήματος (επικεφαλής του συνδυασμού η αγωνίστρια Γεωργία Μπιτάκου), επειδή στο σήμα του, εμφανιζόταν ο Σταυρός … Περαστικά μας συνέλληνες !!!

  4. ο Αρειος Πάγος απαγορεύει την ίδρυση κόμματος λόγω του σταυρού που υπάρχει στο έμβλημά του, πρωτοδικείο στη Θεσ/νίκη απαγορεύει στην Ελληνική Αυγή να κατέβη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, χωρίς καν να αιτιολογήσει νομικά την απόφασή του, αλλά οποιαδήποτε δημιουργία κόμματος με ισλαμικά συνθήματα είναι μετά χαράς καλοδεχούμενο….. αναρωτιέμαι μήπως μας πιάσανε στον ύπνο αυτά τα πιόνια που κατοικοεδρεύουν στο κΥνοβούλιο και παρέδωσαν την πατρίδα μας άνευ όρων στους άσπονδους …”συμμάχους” μας… δεν το ψάχνεις πιο ενδελεχώς Στέφανε;;;;;;

  5. με τις υγειες σας ραγιαδες!
    αυτοι σας αξιζουν!
    τα επιτρεψατε με οσους ψηφιζατε τοσα χρονια!
    καλοφορετοι!

  6. θα σας σφαξουν ολους οι μουσουλμανοι….θεμα χρονου ειναι να γινει.

  7. Σε λιγο θα εχουμε και μουσουλμανικά κόμματα στην Ελλαδα. Και σε μερικά χρονια που οι Μουςουλμανοι θα ειναι περισσοτεροι απο εμας, θα εχουμε και μουσουλμάνο πρωθυπουργό. Περαστικά μας!!

  8. ..και η Χρυσή Αυγή απαγορευμένη από το Πρωτοδικείο παρακαλώ….
    Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε μαλακοραγιαδες , θα δουλεύετε μόνον για να τους ταϊζετε , θα ξεσκίζουν τα παιδιά σας και θα σας σέρνουν στην φυλακή επειδή διαμαρτυρηθήκατε , θα σας πετάνε έξω από τα σπίτια σας για 500 ευρώ ρε πειναλες και θα βάζουν μέσα τουρκογυφτους…….
    και θα Γελαμε!!!

  9. Όταν ο Κασιδιάρης στη Βουλή ζήτησε να πάνε για εσχάτη προδοσία οι τούρκοι – τουρκόφιλοι βουλευτές του $ΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ σύσσωμο το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” τόξο του έκανε άρση ασυλίας και του επέβαλε πρόστιμο.
    Όπως στρώνεις κοιμάσαι

Comments are closed.