ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Λαθρομετανάστες έκλεισαν το τελωνείο Καστανέων – Η ΕΛΛΑΣ όμηρος στους μαχαιροβγάλτες [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
IMG-20191020-WA0090

Μετανάστες που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας στις Καστανιές, αφού έκαναν πορεία από το ελληνικό φυλάκιο 1 μέχρι το τελωνείο, κατέλαβαν το τελωνείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, προκαλώντας έκπληξη.

72 άτομα εμφανίστηκαν και σε σύντομο χρόνο αρχικά έκλεισαν το δρόμο και μετά προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία στο τελωνείο, μέχρι να απομακρυνθούν από αστυνομικές δυνάμεις.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν μετανάστες έχουν κλείσει εθνικές οδούς.

Το τελωνείο αυτή την ώρα είναι ανοιχτό, καθώς τα άτομα που το είχαν καταλάβει απομακρύνθηκαν.

IMG-20191020-WA0070

Φόβοι για πυρήνα τζιχαντιστών και στον Έβρο

Σε νέα επιφυλακή Ελληνικές και Ευρωπαϊκές υπηρεσίες καθώς υπάρχουν φόβοι και πληροφορίες, πως ανάμεσα στις ομάδες που περνούν με απόλυτη ευκολία και χωρίς αποτροπή τα σύνορα, θα βρεθούν και επικίνδυνοι τζιχαντιστές.

Στον Έβρο και στα νησιά Ευρωπαίοι αστυνομικοί της Europol, αλλά και Έλληνες ειδικά εκπαιδευμένοι προσπαθούν μέσα από τα χιλιάδες άτομα που φτάνουν στη χώρα μας και περνούν από κάποιο έλεγχο από τις αρχές (γιατί πιθανώς υπάρχουν κι αυτοί που δεν εντοπίζονται), να βρουν ύποπτους τζιχαντιστές.

Και στο παρελθόν, όταν έπεσε το Ισλαμικό κράτος υπήρχε αντίστοιχος συναγερμός, όμως τώρα αυτός αναζοπυρώνεται.

Διαβάστε επίσης: Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ! ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΦΟΡΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ

Πηγή: thrakinea.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: