ΑΝΕΡΓΟΣ! Δείτε τι κάνει σήμερα ο Νίκος Καρανίκας

Κοινοποίηση:
karanikas

Από μακριά παρακολουθεί πλέον τις πολιτικές εξελίξεις ένα πρόσωπο που την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ίσως ο πιο πολυσυζητημένος συνεργάτης του κεντρικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος, σύμφωνα με δημοσίευμα, για τον πρώην σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, ο οποίος μετά την ήττα του κόμματος της Αριστεράς αναζητεί την τύχη του στην αγορά εργασίας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ιδιωτικό τομέα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις για την ενασχόλησή του με τον χώρο του επιχειρείν.

Μιλώντας τηλεφωνικά σε δημοσιογράφο της εφημερίδας ο κ. Καρανίκας λέει μεταξύ άλλων ότι «Τώρα έχω μπει σε έναν νέο ρόλο. Υπηρετούσα την κυβέρνηση και τώρα θα ασχοληθώ με την αγορά και τον εαυτό μου. Θα συνεχίσω εκεί όπου ήμουν, στον ιδιωτικό τομέα. Θα μπω στην αγορά και θα κριθώ».

Επίσης, ο κ. Καρανίκας κάνει αναφορά και στη συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης στο πρόσωπό του. «Τα μίντια μου έκαναν πόλεμο και bullying… Όλοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι που έγραφαν και έλεγαν για μένα. Μια έρευνα δεν έκαναν, να δουν για μένα. Έλεγαν ότι έπαιρνα τρομερά ποσά. Είναι δημοσιογράφοι της πλάκας. Ήθελαν να με εκθέσουν. Δεν έψαχναν να βρουν για μένα, ποιος είμαι και τι κάνω. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν κάνουν έρευνα. Είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι να μην κάνουν έρευνα και να καταγγέλλουν;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Οπως παντα σκουπιζει τον πισινο του τσιπρα.

  2. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ,ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

  3. Εγώ πιστεύω ότι θα αποτελέσει το νέο μέλος της εκπομπής της ΠΑΝΙΑ… είναι ιδανικός για τον νέο ΚΑΤΕΛΗ… Για κάτι άλλο, δεν κάνει…

  4. Μα φυσικά σόου με τα drug queen τα φιλαράκια του

  5. Τσιμπούκια στην Συγγρού με συναδελφους Τραβεστί

  6. ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΙΔΟΥ: ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΗΡΕ 10 ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ(ΧΑΤΗΡΙΚΑ), ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

  7. τετοια σκατοφατσα που εχει προκαλουσε παντα….τετοιο κωλοχαρακτηρα που απεκτησε λογω της σκατοφατσας του επισης…..ειναι να μη σου τυχει γαμπρος…ειναι απλα αντιπαθητικος εκ γενετης…Μηπως τελικα ειναι κριμα γενικοτερα που τον σχολιαζουμε?

  8. ΟΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΕ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΤΟ ΞΥΛΟ

  9. Όσοι πιστεύετε οτι θα πάει να δουλέψει μεροκάματο είστε απλά ηλίθιοι.Ο τύπος έκανε παιχνίδι με τις άδεις καλλιέργειας φαρμακευτικού μπάφου,τις μοίρασε εκεί που έπρεπε και τώρα θα εισπράξει τα royalties,δεν είναι τόσο βλάκας όσο θέλετε να πιστεύετε γραικιστανοί ελλάνιοι του πάτου που δυστυχώς για όλους μας ψηφίζετε κιόλας.

  10. ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕ & ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ , ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΤΑΙ & ΛΕΡΩΝΕΣΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ Η ΠΑΝΤΕΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΗΤΩΣ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΥΣΤ.

  11. Μπα; εργαζονται και ” η καριερα ειναι χολερα”; Ατιμη κοινωνια ε; Αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις….

  12. Τι δουλεια κανει?? Μα τι ρωτατε…αυτη που εκανε παντα ρουφηγματα στα ανασκελα στα ορθια γονατιστα στα 4 και να τον τραβανε απο τις αυταρες κτλ κτλ κτλ….

  13. Ξέρουμε καλά τι κάνεις, παρασιτικέ πισωγλέντη. Δεν είναι ανάγκη να γίνει καμμία έρευνα παραπάνω για το άθλιο προδοτικό σου τομάρι.

  14. Ακου συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου, ειναι για να πεφτεις κατω απο τα γελια!!!!!!!! Συμβουλος των μπαχαλακηδων, μπορει!!!!!!!!!

  15. Καρανίκα, ο,τι έφαγες, έφαγες….Τέρμα τα μεγαλεία τώρα. Το κεφάλι μέσα, εκεί που σου αξίζει να είναι! Είμαι κατανοητός για το που εννοώ, ε;

  16. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΣΑΙ

  17. Καρανικα αγορι μυ εισαι τυχερος που σ αυτη την χωρα στους προδορτες εμεις τους βγαζουμε μισθο, τους δινουμε δημοσια αξιωματα και διπλες συνταξεις.

  18. Πάνε να την πέσεις σε κανένα κοινόβιο (όσο ακόμη υπάρχουν) κανε μεγάλους και χορταστικούς μπαφους, βρες καμία θεια εκεί με φερετζέ, παρτην και πηγαινε στη χώρα της να φας την προίκα που θα σου δώσουν!!!
    Άντε που παρειχες υπηρεσίες στην κυβέρνηση και πληρωνόσουν από τα φράγκα του ελληνικού λαού !!!
    Όλοι θέλατε να γίνετε κάποιοι… άντε να δω θα σε προσλάβει καμία αριστεραντζα; Τοσους βοηθήσατε…. αλλά χλωμό το βλέπω…. άντε για να δει τη γλύκα….

    1. Τώρα θα βγει πάλι ο εμμονικος με τον Κούλη να βρίζει την αριστερά. Η καρανιτζα κονομισε αρκετά για να κάνει κ επιχειρήσεις τώρα!!! Αυτά ήταν με τον μπουχεσο τσιπούρα …όλα τα τελειωμένα ανέβηκαν στάθμη και τώρα πέσαν στα βαθιά (με γεμάτες τσέπες απο το τζάμπα φαγοπότι βέβαια κ αυτά )

  19. Έχω μια θέση στην επιχείρηση. Να μου κάνει αέρα στ´ αρχιδια και φραπέ. Πρέπει να είναι μάστερ και στα δυο.

  20. Τι έκανες βρε βιζμα που έπρεπε να το ψάξουν και οι δημοσιογράφοι? Ένα τίποτα εισουν ένα τίποτα είσαι. Παντός μούτρα να έρθεις στον τόπο σου δεν έχεις μετά από όλα αυτά που είπες για τον τόπο σου. Δυστυχώς έκανες καλή μπάζα από τον Αλέξη. Τώρα ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ

  21. καλα περνα.// πληρωνοταν καλα επι φασιστερας, //τα οικονομισε

  22. Προλαβαινεις να γινεις πανελιστας της Μενεγακη… ακομα δεν αρχισε την εκπομπη…

  23. θα μπει ξανά στην αγορά.. έτσι μάθανε να λένε στον σφυριζα το ότι θα πάει να δουλέψει πάλι εκεί που ήταν δηλαδή σερβιτόρος!

    1. Κάθε μέρα έλεγχο θα έχει το μαγαζί… σιγά να μην τον ξανά προσλάβει !!! Χαχαχχα το μπελά του θέλεις να βρει ο άνθρωπος;

Comments are closed.